+ PR-cikk

Hol van az a hely, ahol valódi élményekkel teli feltöltődés vár ránk?

Fried kastélyhotel és szálloda

Ha elszöknénk a világ elől csak úgy, vagy a nyaralást tervezve az a cél, hogy minél több élménnyel gazdagodjunk, esetleg egy romantikus hétvégén törjük a fejünket, akkor jusson eszünkbe a Dunántúl, ami kincseket rejt!

Kikapcsolódás, wellness, élmények 

Ha létrehoznánk egy szavazást, melyek a legfontosabb elvárások egy pihenés alkalmával, akkor nagy valószínűséggel a legnépszerűbb válaszolok a kikapcsolódás, a wellness és az élmények lennének.

Rendkívül felértékelődött a szeretteinkkel töltött idő, a közös élmények, amelyekből töltekezhetünk a hétköznapok során, bármilyen hosszú feltöltődésre is jusson időnk. Még jobb, ha erre a természetben, természetközeli helyen kerülhet sor.

Ezenkívül az idő, amit magunkra fordíthatunk, kikapcsolódhatunk és ellazulhatunk, manapság felbecsülhetetlen érték. Mint ismert, ha mi jól vagyunk és a testi-lelki harmóniát megtaláljuk, könnyebben veszünk minden akadályt.

Élményteli, természetközeli feltöltődés 

Az igények, elvárások persze különböznek, azonban egy olyan sokszínű adottságokkal rendelkező, és lehetőségeket magában rejtő hely, mint a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda remek választás, amit mindenképp érdemes közelebbről megismerni!

Amikor a kikapcsolódás, a wellness és az élmények sokasága egyaránt fontos, a tolnai dombok között megbúvó, több hektáros birtokon található Fried kastélyhotel és szálloda a főúri hangulatával, minőségi szolgáltatásaival, wellness- és felfedezőprogramok kavalkádjával garantáltan elbűvöli a látogatót.

Már maga a tény is izgalmas, hogy kastélyban alhatunk, az eltöltött napok alatt pedig megtapasztalhatjuk, milyen is lehetett egykor itt az élet. Élményteli a feltöltődés mind a falak között, mind az épületet körülölelő parkban. A környéken lévő természeti látnivalók hatalmas sétákra, felfedezőtúrákra csábítanak.

A béke és nyugalom szigete a wellnessrészleg, ahol garantáltan felfrissülhetünk. Az úszómedence és pezsgőfürdő mellett finn-, aroma- és infraszauna áll rendelkezésre, gőzkabin és aromatepidárium vehető igénybe, valamint a kényeztetésről masszázsok és aromafürdők gondoskodnak. Természetesen fitnessterem is várja a vendégeket!

Felejthetetlen programok, örök emlékek 

A Fried birtok tökéletes a családok számára. A hatalmas park mellett játszótér, állatsimogató és íjászat vár a kicsikre, de a nagyok is próbára tehetik tudásukat, illetve családi programként kerékpárra pattanva együtt felfedezhetik a környék szépségeit is.

A romantikára vágyó pároknak a kastély szecessziós hangulata és szobáinak igényes kialakítása mellett egy meghitt vacsora saját borospincéből származó borkínálattal, egy elkülönített aromafürdő a wellnessrészlegen, pompás lehetőség a minőségi együtt töltött időhöz.

Nem vitás, hogy kicsik és nagyok egyaránt felejthetetlen, örök emlékekre vágynak, ehhez pedig a különleges programok és egy minőségi szálloda kiváló lehetőséget biztosítanak!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top