+ Életmód

Otthoni viseletek – hogyan legyünk csinosak és kényelmesek egyszerre?

otthoni viseletek

Otthoni viseletek közül általában az egyszerűbb kinézeteket választják, ezek legtöbbször pamutból, viszkóz, poliészter anyagból készülnek.

Az elmúlt időszak igazán kedvezett az otthoni munkavégzés lehetőségének. Az emberek nagyrésze a napjait otthon tölti, legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról. A rengeteg otthon töltött idő azonban sokak számára megnehezíti a mindennapokat.

Új szokásokat kell kialakítanunk, a hagyományos rutin helyett hozzá kell szoknunk az új életmódunkhoz. Mindez hatással van az otthoni ruhaviseletünkre is. Hiszen a munkába megvannak az öltözködési elvárások – ezek azonban otthon korlátozottan érvényesülnek. A különböző céges megbeszélésekhez azonban sokszor legalább egy elegánsabb felső viselete elvárás. Ez azonban nem akadályozza azt, hogy legalább alul kényelmes darabokat válasszunk otthonra. Mindez sokak számára elengedhetetlen, hiszen egy kényelmes viselet segít koncentrálni, hatékonyabban dolgozni és a pihenést is kényelmesebbé teszi. Nézzük meg tehát, hogy milyen lehetőségek vannak az otthon töltött idő kényelmesebbé tételére.

A kényelmes otthoni viseletről valószínűleg mindenkinek a melegítő nadrágok és a leggingsek jutnak eszébe. Nem is csoda, hiszen ezek a legkényelmesebb és emiatt legnépszerűbb választások. Kezdjük a melegítő nadrágokkal, melyek a sportosabb megjelenést kedvelőknek ajánlott. Anyagukat tekintve leggyakrabban pamut és poliészter keverékből készülnek, melyek igazán puha viseletet eredményeznek. Derékrészük kivétel nélkül összehúzható, gumival bevarrott. Illetve a kényelmes viselet érdekében a nadrágszárak is húzott módon végződnek. Ezen túlmenően, hogy praktikusak is legyenek, legtöbbször oldalsó vagy hátsó zsebekkel ellátottak.

A női igényekhez igazodva minden színben megtalálhatók, az egyszerűbb fekete, szürke opciótól a púder rózsaszín és barack színig. A szettet pedig színben és anyagban hozzá illő melegítő felsővel lehet kombinálni. Ezek vagy bebújósak vagy cipzárosak szoktak lenni, valamint szintén zsebekkel ellátottak. Továbbá fontos még megjegyezni, hogy a melegítő felsők szinte kivétel nélkül kapucnis kialakításban érhetők el. Ez talán nem annyira praktikus vagy hasznos benti viseletre, azonban sokan ezt is kedvelik bennük.

otthoni viseletek

A melegítő nadrágnál kicsit nőiesebb választás lehet a női leggings, amelyből mára számos típust alakítottak ki a gyártók. Külön darabokat találhatunk sportoláshoz, kinti viseletre termo darabokat, jeggingseket valamint kismama leggingseket is. Otthoni viseletek közül általában az egyszerűbb kinézeteket szokták választani, melyek legtöbbször pamutból, viszkóz vagy poliészter anyagból készülnek. Színben itt is igazán széles a választék, habár otthoni viseletre leggyakoribbak a fekete, fehér és szürke darabok. Széles, elasztikus derékrészük kényelmes viseletet tesz lehetővé. Push-up kialakításuk pedig igazán formássá és vonzóvá teszik a feneket. Az alakformáló tulajdonság kapcsán fontos megemlíteni, hogy ma már rengeteg alakformáló leggings is elérhető a kínálatban. Ezek célja a popsi kiemelése és formálása, valamint szélesebb derékrészének köszönhetően a has laposabbnak mutatása. Mindezt kényelmes, poliészter anyagból és nem áttetsző megjelenéssel.

A téli időszakban nem csak kinti viseletre, hanem otthonra is nagyszerű választás lehet egy női termo leggings, melyek az igazán hideg hónapokon is melegen tartanak. Ezek legtöbbször gyapjú és polipropilén anyagból, vagy poliészterből készültek. Mindkét opció igazán puha, ezáltal kényelmes viseletet tesz lehetővé. Lapos varrásuk és derékban széles gumijuk sosem fog kényelmetlen pillanatot okozni a munka vagy házimunka közben. Itt a sima színeken túl gyakran találhatunk vicces, téli mintás darabokat is. Természetesen ezen darabok kinti viseletként is megállják helyüket, illetve akár téli sportokhoz is nagyszerűen hordhatók.

otthoni viseletek

Végezetül fontos megemlíteni a kismama leggings darabokat is, melyek a terhesség időszakára extra kényelmes viseletet biztosítanak. Itt két eltérő kialakítás érhető el az üzletek polcain. Alacsony derékrészú, amely a pocak alatt végződik. Valamint magasabbra szabott derékrész, amely egészen mell alá ér. Anyaguk legtöbbször pamut vagy poliészter, mely puha viseletet eredményez. Ezen tulajdonságok biztosítják, hogy kismamák számára is megfelelő mennyiségű választási lehetőség álljon rendelkezésre az üzletek kínálatában.

A fentiek alapján látható, hogy számos lehetőségünk van a megfelelő otthoni viseletek kiválasztására. Ezeket választva sem a csinos kinézetet, sem a kényelmes viseletet nem kell feladnod. Ha pedig szeretnéd igazán csinosnak érezni magadat, érdemes a felső és alsó részt színben és anyagban kombinálni. Valamint nyugodtan választhatsz olyan darabokat, amelyek felcserélhetők és kombinálhatók egymással. Utóbbi által sosem lesz unalmas a hétköznapi otthoni szetted.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top