+ Film

Gaspard Ulliel halálát a sisak hiánya okozta

Gaspard Ulliel

Mind Gaspard Ulliel, mind a baleset másik résztvevője közepes sebességgel haladt az ütközéskor, ami után mindketten a földre estek.

A 37 éves korában elhunyt Gaspard Ulliel francia színész halálának oka síbaleset volt – állapította meg franciaországi albertville-i rendőrség.

A César-díjas színész, az Ez csak a világ vége és a Marvel bemutatás előtt álló Moon Knightjának sztárja a Francia-Alpok La Rosiere falujában síelt január 19-én egy közepes nehézségű pályán, tiszta időben. Délután négy óra körül balra kanyarodva összeütközött egy másik síelővel az albertville-i ügyészség közleménye szerint.

Mind Ulliel, mind a baleset másik résztvevője közepes sebességgel haladt az ütközéskor, ami után mindketten a földre estek. A másik síelő egy negyvenéves litván férfi volt, aki sisakot viselt, neki nem esett baja. Tanúként hallgatták ki.

Gaspard Ulliel feje a talajnak csapódott. Rajta nem volt sisak, amikor a mentőcsapat a helyszínre ért.

A színész temetését csütörtökön tartották a Párizs szívében lévő Sainte-Eustache templomban, csaknem ezren búcsúztak tőle. Családján kívül rengeteg barát és színésztárs – köztük Catherine Deneuve, Lea Seydoux, Jérémie Renier, Vincent Cassel és Nathalie Baye rótta le tiszteletét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top