+ Zene

A Hooligans megtalálta az új basszusgitárost

hooligans

A Hooligans új tagja február 11-én Veszprémben debütál a csapattal, majd rögtön másnap a budapesti Barba Negrában.

Romanek Gergő váltja Késmárki Zsoltot a Hooligans zenekarban. A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat.

Csaknem tizenöt évnyi közös munka után, december közepén távozott a Hooligansből a zenekar basszusgitárosa. Késmárki Zsolt kilépéséről a bandatagok a közösségi oldalukon tájékoztatták a közönségüket, hangsúlyozva, hogy elválásuk után is megmarad a barátság közöttük. Zenésztársuktól, aki második gyermekének születését várva most elsősorban az apai teendőire koncentrál, az Elindul a lejtő című dalukhoz forgatott videóklippel búcsúzott a csapat.

Az év eleji koncertszünet alatt a zenekar folyamatosan azon dolgozott, hogy megtalálják az utódot. Ahogy azt korábban elmondták, nem szimplán egy jó basszusgitárost keresnek, hanem olyasvalakit, aki a zenei kvalitások mellett barátilag és emberileg is megállja a helyét közöttük. Az elmúlt hetekben több jelöltet is meghallgattak, mostanra pedig sikerült is kiválasztaniuk az új tagot: vasárnap este a közösségi felületeiken jelentették be, hogy Romanek Gergő személyében megtalálták a Hooligans új basszusgitárosát, akivel személyesen közölték a döntésüket.

„Borzalmasan nagy megtiszteltetés, el se tudom mondani, hogy mennyire. Nagyon szeretem a fiúkat, mind zeneileg, mind emberileg egyaránt, úgyhogy úgy érzem, a legjobb helyre kerültem, ahova csak lehet az életben”

– mondta Romanek Gergő, akit otthonában kerestek fel a hírrel a Hooligans tagjai.

„Remélem, hogy ez nem csak nekem nagy meglepetés, hanem én is tudok számukra majd meglepetést okozni, pozitív értelemben, és nem csak én leszek büszke arra, hogy ebben az együttesben játszhatok, hanem ők is, hogy jó basszusgitárost sikerült találniuk.”

Romanek Gergő már igen korán kapcsolatba került a zenével: édesapja hangszerkészítő, ő maga pedig 7 éves kora óta pengeti a húrokat. A testvéreivel közösen alapított Romanek Airlines mellett játszott a Mamazonas, Acid DC és Intim Torna Illegál zenekarokban, a hétköznapjaiban pedig magyar nyelv és irodalom tanár.

„Tavaly nyáron játszott Gergő előttünk a zenekarával Agárdon és teljesen véletlenül végig tudtam nézni a koncertjüket. A koncert után meg is jegyeztem neki, hogy nagyon tetszett, amit láttam-hallottam tőle. Év végén, amikor jött ez a helyzet szerencsére eszembe is jutott és így kerestük meg. Az első meghallgatási napra négy zenészt vártunk. A nap végén jött Gergő és olyan energikusan játszott, hogy minket is felrázott teljesen, pedig aznap már negyedszerre próbáltuk végig a jelentkezőknek kiadott dalokat”

– mondta Tóth Tibor, a zenekar gitárosa.

A Hooligans új tagja február 11-én Veszprémben debütál a csapattal, majd rögtön másnap a budapesti Barba Negrában, február 26-án Kiskunfélegyházán, március 4-én Sopronban, március 5-én pedig Győrben láthatja a közönség a vadonatúj felállásban a zenekart.

Nézd meg, hogyan fogadta Romanek Gergő a hírt, hogy ezentúl hivatalosan is a Hooligans tagja:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top