+ Film

Tom Hanks világsikerű film újraforgatására készül

Tom Hanks

Tom Hanks-szel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot…

Tom Hanks-szel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

A forgatókönyvet David Magee (Pi élete) írja, aki korábban az Én, Pán Péter című filmben dolgozott együtt a rendezővel.

A forgatás még idén elkezdődik a deadline.com cikke szerint.

Az ember, akit Ovénak hívnak Fredrik Backman regényéből készült. A szerelemről és váratlan barátságokról szóló könyvből világszerte több mint hétmillió példányt adtak el. A regényt 2015-ben filmesítették meg, és két Oscar-jelölést is kapott. A Hannes Holm rendezésében született produkció 2016-ban a legnagyobb bevételű idegen nyelvű film volt Amerikában.

Forster elmondta: azonnal beleszeretett a könyvbe, ahogy elolvasta, mivel nagyon tetszett neki, hogy a barátság átformálhatja egy ember életét.

A film egyik producere, Rita Wilson így kommentálta a produkciót:

„Fredrik Backman olyan regényt írt, amely „Ove” karakterén keresztül számtalan olvasót szórakoztatott, megmozgatott és inspirált. A történet embersége világszerte visszhangot keltett az emberek körében, beleértve magamat is. Mindig is olyan filmeket kerestem, amelyek örömet okoznak az embereknek, és remélhetőleg közös élményt nyújtanak azzal, hogy felismerjük magunkat másokban. Megtiszteltetés számomra, hogy én készíthetem ezt a filmet, és hogy világszerte a közönség elé tárhatom.”

Tom Hanks több produkcióval is készül: például az Apple Masters of the Air-sorozatában, Robert Zemeckis Pinocchio-jában, Wes Anderson Asteroid City-jében és Baz Luhrmann Elvis-életrajzában.

A film az SF Stúdió és a Playtone produkciójában készül.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top