+ PR-cikk

A tekercses nyomtatókhoz a leggazdaságosabb választás

nyomtatás

A tekercses papírcímkék nyomtatásához rendkívül jól használhatók a wax alapú ipari festékszalagok. Gyorsak és tartósak.

Manapság már egyre több vállalkozásnál szükséges a lehető leggazdaságosabb megoldásokat megtalálni, hogy ne szálljanak el nagyon a kiadások és a működés minden résztvevő fél számára előnyös maradjon.

Hiszen a felelős vállalkozások nagyon sok család megélhetését biztosítják, és az értékesítési láncokban bekövetkező változások vagy zavarok igen nagy hatással vannak azok működésére. Már a legkisebbnek és legjelentéktelenebbnek tűnő folyamatok drágulása vagy megakadása is gondot jelenthet.

Rendkívül gazdaságosan alkalmazható

A Relatív-A Kft. webáruházában tekercses papír és thermo címkék nagy választékát találod. Ezeket a nagyon keresett termékeket az oly sok területen nélkülözhetetlen tekercses nyomtatókban lehet felhasználni. Nem véletlenül annyira népszerűek, ezekkel ugyanis optimális szinten tarthatók a kiadások, emellett pedig a legmagasabb hasznot lehet elérni. Mert nyomtatni nagyon sok mindent szükséges.

Márpedig nagyon sok területen elengedhetetlen a sok-sok információ kinyomtatása, és a termékekre történő felvitele. Például a raktárakban az előírt lefordított termék- és csomagolási jellemzők, szavatossági információk, vagy egyéb logisztikai jelölések kerülhetnek a csomagolásokra. Ha valami elmarad, annak sok esetben bizony súlyos bírság lehet a következménye.

A legelterjedtebb vonalkódmédia

Nem véletlenül hívják tehát a tekercses papír és thermo címke termékeket a legelterjedtebb vonalkódmédiának is. A Relatív-A Kft. webáruházában forgalmazott termékek például öntapadó, fehér, vellum (matt) papírcímkék, amelyeket nyomatlan kivitelben szalagra felragasztva lehet megvásárolni. A címkéket minden esetben a tekercsek külső oldalára ragasztották, így a jelölésük is “OUT”.

Tekercses nyomtatóval lehet ezekre a különféle méretű címkékre a kívánt információkat rányomtatni, legyen az márkajelölés, árinformáció, termékjellemző vagy egyedi jelölés. Természetesen a thermo címkék esetében nem festékkel történik a nyomtatás, hanem a megfelelő hőkezeléssel ég bele lényegében a megtervezett nyomtatási kép az anyagba. A címkék a hátoldalukon lévő normál ragasztóanyaggal rögzíthetők a megfelelő helyre.

Gyorsaság és tartósság

A tekercses papírcímkék nyomtatásához rendkívül jól használhatók a wax alapú ipari festékszalagok. E termékek alkalmazásakor a nyomtatás kis fejhőmérséklettel és nagyon nagy sebességgel történik. Az így készített címkék pedig rendkívül ellenállók, nemcsak a mechanikai behatások ellen, de még nagyon sok oldószerrel szemben is remekül „bírják a gyűrődést”.

Nem mindegy tehát, hogy milyen alapanyagokat és eszközöket használnak a nyomtatásokhoz számos területen, a végtermék mennyire lesz tartós és strapabíró, valamint mennyibe kerül majd az egész folyamat. A tekercses papír és thermo címkék remek és nagyon gazdaságos megoldást jelentenek nagyon sok nyomtatási feladathoz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top