+ Zene

Carlos Marin 53 évesen hunyt el

Carlos Marin

Az Il Divo kvartett december 16-án adta hírül, hogy Carlos Marin kórházba került. Halála pontos okát nem közölték.

Elhunyt 53 éves korában Carlos Marin, az Il Divo kvartett énekese – jelentették be a németországi születésű spanyol bariton zenésztársai, David Miller amerikai tenor, Sebastien Izambard francia énekes és Urs Buhler svájci tenor.

„Nehéz szívvel tudatjuk, hogy barátunk és partnerünk, Carlos Marin elhunyt. Hiányozni fog barátainak, családjának és rajongóinak. Nem lesz többé még egy olyan hang és lélek, mint Carlosé. Mi négyen Il Divóként 17 éven át vettünk részt ezen a csodálatos utazáson, hiányozni fogsz, drága barátunk. Imádkozunk érte, hogy gyönyörű lelke békét találjon”

– írták az énekesek a Twitteren.

Az Il Divo december 16-án adta hírül, hogy Marin kórházba került. Halála pontos okát nem közölték, de a spanyol sajtó szerint a férfit intubálták, miután felvették a manchesteri kórház intenzív osztályára. A kvartett ekkor decemberi brit turnéjának minden fellépését lemondta.

A világ egyik legnépszerűbb klasszikus crossover kvartettjét 2003-ban Simon Cowell hozta létre SyCo lemezkiadója égisze alatt, később elváltak útjaik. A zenekar napjaink egyik legsikeresebb nemzetközi csapata, amely több mint 26 millió lemezt adott el világszerte, és úttörőnek számít a klasszikus crossover stílusban.

Az Il Divo legutóbb 2012-ben lépett fel Budapesten.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top