+ Film

George Clooney nem akart 1 nap alatt 35 milliót keresni

George Clooney

George Clooney olyan reklámfilmben játszott volna, amely szövetséges országé, de politikai ügyei olykor elég homályosak.

Keresés a weben

Visszautasította egy légitársaság reklámjában való szereplést George Clooney, amivel a színész egy egynapos, 35 millió dolláros munkára mondott nemet.

A hollywoodi filmsztár a The Guardian brit napilapban mesélte el, hogy felségével, az emberi jogi ügyvéd Amal Clooneyval együtt döntöttek úgy, hogy nem éri meg elvállalni a munkát.

George Clooney arra hivatkozott: egy olyan országhoz köthető légitársaságról lett volna szó, amely szövetséges ugyan, de néha megkérdőjelezhető dolgokkal hozható kapcsolatba, ezért úgy gondolta,

„ha csak egy percig nem tudnék aludni miatta, akkor nem éri meg”.

Clooney The Tender Bar című új filmjét, amelynek brit premierjét októberben tartották a Londoni Filmfesztiválon, decembertől játsszák az Egyesült Államokban. A New York-i történet főszerepeit Ben Affleck és Tye Sheridan alakítja. A film a Pulitzer-díjas J.R. Moehringer memoárja alapján készült. A 2005-ben kiadott könyv a felnőtté válással foglalkozik az apa nélkül felnőtt író visszaemlékezése alapján.

„A legtöbb filmem elég sötét, ez azonban könnyedebb, úgy éreztem, hogy mivel a világ elég sötét, valami olyasmin akarok dolgozni, ami egy kicsit világosabb”

– fogalmazott a rendező.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top