+ Fotó

A Szellemkép ösztöndíjpályázata

szellemkép

Ismét ösztöndíjpályázatot hirdet a Szellemkép Alapítvány. A pályázat beadására 2022. január 20-ig van lehetőség…

Ösztöndíjpályázat a Szellemkép Szabadiskola 2022 februárjában induló fotográfus képzéseire

Ismét ösztöndíjpályázatot hirdet a Szellemkép Alapítvány. A pályázat beadására 2022. január 20-ig van lehetőség, a sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50 vagy 25%-os tandíj-támogatását a Szellemkép Szabadiskola 2022 februárjában induló fotográfus képzéseire. A tandíj-támogatást legfeljebb három személynek ítéli oda az alapítvány.

A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió, továbbá szakmai önéletrajz és motivációs levél beküldése.

A képeket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban vagy pdf-ben kell megküldeni. (Fotómegosztó oldalak linkje nem elfogadott).

A pályázathoz csatolni kell egy rövid – A4-es oldalnyi – bemutatkozást, illetve pályakép leírást (a pályázó céljai, tervei, képzéssel kapcsolatos elvárásai) docx vagy pdf formátumban.

A pályázatban meg kell jelölni, hogy a pályázó melyik évfolyamra szeretne jelentkezni (kezdő I. évfolyam, vagy haladó II. évfolyam), a beadott munkák értékelése ehhez mérten történik.

A portfóliót úgy kell összeállítani, hogy az anyag alapján legyen jól felmérhető a pályázó szakmai felkészültsége, a műfaji preferenciája és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.

A pályázaton nem vehet részt az, aki már a Szellemkép Szabadiskola tanulója.

A pályázat benyújtása egyben jelentkezést is jelent az iskolába. Az ösztöndíj másra át nem ruházható és vissza nem vonható.

A pályázókat a kiértékelés után az iskola levélben értesíti ki.

A pályázati anyagokat a szellemkep@gmail.com címre kell megküldeni (A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2022).

További információ: szellemkep@gmail.com, +36-70/637-4953

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top