+ Irodalom

Online íróiskola először Magyarországon

online íróiskola

A három író most egy online íróiskola segítségével adja át a tapasztalatait azoknak, akik szépirodalmi műveket szeretnének írni.

A siker kulcsa: jól írni és beszélni – Magyarországon először: online íróiskola – nem csak íróknak

Aki nem tud jól fogalmazni az ma hátrányban van másokkal szemben. Száz évvel ezelőtt az emberek többsége legfeljebb egy-két levelet írt havonta, vagy azt sem. Ma e-maileket, posztokat, kommenteket írnak milliók, hogy a pályázatok, kérelmek, szakmai jelentések, publikációk helyes és pontos megfogalmazásának fontosságáról már ne is szóljunk.

Az irosuli.hu két tanfolyam 20-20 rövid audio előadásával, tankönyvekkel, munkafüzetekkel, feladatokkal indult néhány napja. Nógrádi Gábor és fiai, Gergely és Bence összesen több mint 100 különböző műfajú könyvet írtak különböző olvasói csoportoknak. Nógrádi Gábor filmjeit a Sose halunk meg-től a Csocsóig sokan ismerik.

A három író most egy online íróiskola segítségével adja át a tapasztalatait azoknak, akik szépirodalmi műveket szeretnének írni, és azoknak is, akik pontosan, helyesen és színesen akarnak fogalmazni a hétköznapokban.

Néhány előadáscím a tanfolyamokból: Ha írni akarsz, olvass! Szabad-e utánozni más írókat? Az író egyben filmrendező is. A javítás is alkotás. Ingyen íróegyetem? Egy sztori felépítése.

A kezdetben elvégezhető tanfolyamokhoz a tankönyveken és a munkafüzeteken kívül, a feladatokhoz kapcsolódó számos irodalmi alkotás is letölthető. Az irosuli.hu tananyaga januártól folytatódik újabb tanfolyami előadássorozatokkal, és írók, újságírók, kiadói szakemberek videóinterjúival.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top