+ Tudomány

A harmadik oltás jelentősen megerősíti az immunválaszt

harmadik oltás

A megerősítő harmadik oltás nem csupán helyreállítja az új típusú koronavírus okozta Covid-19 elleni védelmet…

Monzéger Erzsébet ápoló beolt egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával a szolnoki Hetényi Géza kórházban 2021. november 21-én. MTI/Mészáros János

A megerősítő harmadik oltás nem csupán helyreállítja az új típusú koronavírus okozta Covid-19 elleni védelmet, hanem jelentősen meg is erősíti az immunválaszt, a szervezet védekező rendszerét – mondta BioNTech a német vállalat egyik alapítója egy vasárnapi interjúban.

Ugur Sahin azért nyilatkozott a Bild am Sonntag című német lapnak, hogy Németországban aggodalmat okoz az oltottak körében regisztrált SARS-CoV-2-fertőződések számának emelkedése.

A német BioNTech és az amerikai Pfizer együttműködésével kifejlesztett vakcináról a különböző vizsgálatokból, köztük az Izraelben gyűjtött adatokból tudható, hogy a frissítő oltással is rendelkező felnőtteknél hússzor ritkábban fordul elő megbetegedés, a védelem a súlyos lefolyású megbetegedéstől pedig 97 százalékra emelkedik.

A frissítő adag „nagyon jól védi a beoltott személyt a betegség ellen, de segít a további fertőzési láncok megszakításában is, és csökkenti az új, problémás vírusváltozatok kialakulásának valószínűségét”, ami „átsegíthet minket a közelgő nehéz télen”

– mondta el a BioNTech vezetője a világhírű magyar kutató, Karikó Katalin vezetésével kifejlesztett, hírvivő RNS (mRNS) nevű technológiára épülő vakcináról.

A biotechnológiai kutatóvállalat társalapítója és igazgatója elmondta, hogy az Izraelben, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban gyűjtött adatok két trendet mutatnak.

Az egyik az, hogy az oltással szerzett védettség a Covid-19 bármilyen fajta lefolyásától a negyedik hónaptól csökken, a hatodik hónaptól pedig erősen süllyed. Ugyanakkor a súlyos megbetegedéstől a kilencedik hónapig megbízhatóan óv a vakcina. Ez a másik trend.

Mindez azt jelenti, hogy a megfertőződött oltottak megbetegedése az esetek túlnyomó többségében enyhe vagy legfeljebb közepes lefolyású, és ritkán fordulnak elő kórházi kezelést igénylő esetek.

Súlyos megbetegedés főleg időseknél fordulhat elő, vagy egyéb betegségek, túlsúly, vagy gyógyszerekkel mesterségesen meggyengített immunrendszer miatt veszélyeztetett emberek körében – mondta Ugur Sahin.

Kiemelte: valóban elbizonytalanítják az embereket az olyan kijelentések, hogy a Covid-19 miatt kórházba kerülő hatvan éven felüliek 45 százaléka oltott.

Azonban figyelembe kell venni, hogy ebben a korcsoportban eleve nagyon magas az átoltottság és a Robert Koch országos közegészségügyi intézet (RKI) adatai szerint a teljes oltás 85 százalékos hatékonysággal védi a hatvanon felülieket a kórházi kezelést igénylően súlyos megbetegedéstől és 90 százalékos hatékonysággal védi meg őket attól, hogy intenzív osztályra kerüljenek a Covid-19 miatt – fejtette ki Ugur Sahin.

Németországban az utóbbi hetekben az első háromnál jóval erősebb járványhullám alakult ki. A legfontosabb mutatók között számon tartott hétnapi fertőzésgyakoriság – az egy hét alatt regisztrált fertőződések százezer lakosra vetített száma – például az RKI vasárnapi adatai szerint az egymás utáni 14. napon döntött rekordot, 372,7-re emelkedett a szombaton regisztrált előző csúcsról, 362,2-ről. A negyedik hullám erejét jelzi, hogy a mutató értéke az első három hullám idején egyszer sem haladta meg a 200-at. A szövetségi kormány és a járványügyi védekezés gyakorlati megvalósításáért felelős tartományi kormányok tervei szerint megfékezésének egyik fő eszköze a frissítő oltás beadásának felgyorsítása.

A legutóbbi, pénteki adatok szerint a frissítő oltást 5,6 millió ember – a lakosság nagyjából 7 százaléka – kapta meg. A tervek szerint ezt a számot karácsonyra 27 millióra emelik. Teljes oltással 56,5 millió ember – a 82,3 milliós lakosság 67,9 százaléka – rendelkezik.

Az RKI vasárnapi adatai szerint egy nap alatt 42 727 fertőződést szűrtek ki tesztekkel. Ez csaknem 30 százalékos emelkedés az egy héttel korábbi 33 498-hoz képest. Az új esetekkel együtt 5 354 942 ember szervezetében mutatták ki a vírust a járvány tavaly tavaszi kezdete óta. A Covid-19-cel összefüggésben egy nap alatt 75 halálesetet regisztráltak, a járvány áldozatainak száma így 99 062-re emelkedett Németországban.

3 hozzászólás

3 Comments

  1. PáLoS TReND szerint:

    HAGYJÁTOK MÁR ABBA az OSTOBA és DILETTÁNS „TUDOMÁNYOS” SÜKETELÉST!!!
    ESZMÉLÉS EZ…ESZMÉLÉSHEZ!!!
    VILÁG-CSALÁS és ŐRÜLT HOLLYWOODOO MINDEN SZINTEN, SZINTE MINDIG!!!
    MIKOR MONDJA KI VÉGRE-VALAHÁRA 1 PROMINENS ROTHSCHILD LAKÁJ, HOGY EZ NEM JÁRVÁNY!!!…- HANEM HIBASZÁZALÉK ALATTI TERMÉSZETES LEMORZSOLÓDÁS?!
    FŐKÉNT ÚGY, HOGY MINDEN SZÍV és ÉRRENDSZERI BETEGSÉGBEN SZENVEDŐT és/vagy ALUL-TELJESÍTŐT
    COVIDOSNAK CÉDULÁZTAK FEL!!!
    …NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY a TÖBBI ASZTMÁBAN, POSZTTRAUMÁS STRESSZBEN, ALKOHOLIZMUSBAN LELEDZŐT is „(T)RENDRE” IDE SOROLTAK/NAK a JÓL FIZETETT HALOTTKÉMEK!!!
    A WHO magyarországi vezérigazgató-helyettese (Jakab=Jákob Zsuzsanna?!) egy budapesti egészségügyi konferencián a szokásos ROTHSCHILD PROPAGANDÁT SZAJKÓZTA: „akkor sem fogjuk tudni megállítani a SARS-CoV-2-es koronavírus terjedését, ha mindenkit beoltunk a Földön, legfeljebb a károkat tudjuk mérsékelni, de ehhez sokkal magasabb globális átoltottság kell!!!”
    Hogyan kötődnek Soros György szarból kikupáltjai (Orbán Viktor és Márki-Zay Péter?!) és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
    Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
    Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
    Válaszok a videókban:
    https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
    https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
    TÖBBEK KÖZÖTT EZÉRT is HALÁL-VESZÉLYES ROTHSCHILD VIKTOR és a PEDOFIDESZ ÁMOKFUTÁSA MÁRIA ORSZÁGÁBAN a MAGYAR NÉP ELLENÉBEN!!!
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/

  2. PáLoS TReND szerint:

    1 ÉV ELTELT s IGAZAM LETT?
    UGYANAKKOR VAN MIRŐL BESZÁMOLNIA és MÉG TÖBB DOLOG, AMIÉRT BOCSÁNATOT KELL KÉRNIE és MILLIÁRDOS KÁRTÉRÍTÉSEKET FIZETNIE USRAHELLNEK MAGYARORSZÁGNAK…- az 7SZENTSÉG!!!
    NAPJAINKBAN PL.:
    A bíró elrendelte Fauci, Psaki és más vezető tisztviselők kihallgatását a Big Tech cenzúrázási ügyben!!!
    Egy szövetségi bíróság arra kötelezte Dr. Anthony Fauci-t és más vezető tisztviselőket, hogy eskü alatt tegyenek vallomást egy olyan ügyben, amely bizonyítékokat tárt fel a szövetségi kormány és a nagy technológiai vállalatok állítólagos összejátszásáról a felhasználók cenzúrázása érdekében.
    A louisianai és missouri államügyészek és más felperesek azt állítják, hogy Fauci, az NIAID igazgatója és Joe Biden elnök vezető orvosi tanácsadója, valamint más vádlottak arra kényszerítették a közösségi médiavállalatokat, hogy elnyomják a COVID-19-cel kapcsolatos “kedvezőtlen hangú felszólalókat, álláspontokat és tartalmakat”!!!
    Terry Doughty amerikai kerületi bíró egy korábbi, írásbeli tanúvallomásra kötelező határozatánál egy lépéssel tovább ment, és elrendelte, hogy Fauci és más vádlottak eskü alatt tegyenek vallomást.
    “Miután dokumentumokat találtunk a Biden-kormányzat és a közösségi médiavállalatok közötti, a szólásszabadság cenzúrázására irányuló titkos kapcsolatról, azonnal indítványt nyújtottunk be, hogy ezek a tisztviselők eskü alatt valljanak” – mondta Eric Schmitt missouri államügyész nyilatkozatában.
    “Itt az ideje, hogy tisztázzuk ezt a cenzúra-ügyet, és arra kényszerítsük ezeket a tisztviselőket, hogy tisztázzák magukat az amerikai nép előtt, és ez a döntés lehetővé teszi számunkra, hogy ezt meg is tegyük. Továbbra is nyomást fogunk gyakorolni az igazság kiderítésére.”

    Forrás: https://www.theepochtimes.com/judge-orders-fauci-psaki-top-officials-be-deposed-in-big-tech-censorship-case_4813336.html

  3. PáLoS TReND szerint:

    …ÉS, MOST KÖSZÖNJÜK MEG „SZÉPEN” a MÉREGINJEKCIÓK KORONÁZOTT KIRÁLYNŐJÉNEK a Dr. CELEBBÉ TETT CIONISTA ÜGYNÖK KIRAKÓ=KARIKÓ KATALINNAK és a SZINTÉN CION-GLOBALISTA ORBÁN-REZSIM MÜLLER CECÍLIÁINAK, HOGY ROTHSCHILD UKÁZRA HALÁLRA MÉRGEZTÉK a MAGYAR LAKOSSÁG 2/3-át!!!
    VÉRFAGYASZTÓ, DE az RNS GEN VAKCINÁLT „EGYEDEK” VALÓJÁBAN ÍGY a SZABADALMAT az USA-ba BEJEGYZETT CÉG TULAJDONÁVÁ VÁLTAK; – HISZEN OLTAKOZÁS ELŐTT ÉPPEN EZT a „BELEEGYEZŐ” NYILATKOZATOT ÍRATTÁK VELÜK ALÁ a KOLLABORÁNS „ORVOSOK” = KORTÁRS MENGELÉK!!!

    ENSZ határozat: A Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele (a BigTech/Pharma tulajdonába) és tetszés szerinti hasznosítása. Ezt az Agenda 21-ben is kimondták, és kiterjesztették az AGENDA 30-ra. „Az emberi genom feltérképezése az 1990-es évek nagy részét igénybe vette. Az emberi agy feltérképezése, amely 2010-ben kezdődött, gyakorlatilag befejeződött. Most a Föld összes DNS-ének feltérképezése, beleértve az emberi DNS-t is, a technokraták / transzhumánok következő nagy álma. Az eredmény az élőlények egy részének vagy egészének genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben.”

    ◽️ A legtöbb embernek és különösen az oltott embereknek fogalmuk sem lehet a következő felfoghatatlan hírről:

    Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte szabadalmaztatottnak minősülnek, és gyakorlatilag annak a gyártónak a tulajdonává válnak, amelynek géntechnológiával módosított anyagát az oltás révén megkapták. Mivel a beoltott személy sejtjei a szervezetben egy életen át termelik és terjesztik ezt az anyagot, a beoltott személy egész teste a Big Pharma tulajdonának tekinthető.

    A következő cikkben olvashatod

    Az eredeti ENSZ Biológiai Sokféleség Egyezményt 1992-ben tartották az Agenda 21 konferenciával párhuzamosan az „ENSZ Gazdasági Fejlesztési Konferencia” (UNCED) néven. Mindkettőre a brazíliai Rio de Janieróban került sor, és az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP), az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Természetvédelmi Unió (IUCN) támogatásával.

    Az Agenda 21-et „a 21. század napirendjének” nevezték el, és a fenntartható fejlődésre, a történelmi technokráciához nagyon hasonló, erőforrás-alapú gazdasági rendszerre összpontosított.

    „A fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek képességét saját szükségleteik kielégítésére.”

    „A biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő aggodalom a biológiai sokféleség feletti tulajdonjog és ellenőrzés kérdése … a fő aggodalom a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai iparágak védelme volt.”

    Ezt az elképzelést alátámasztandó a szerzők nyersen kijelentették: „Egyezményt írtak arról, hogyan lehet a biológiai sokféleség felhasználását szabadalmak és biotechnológia révén „fejleszteni”.

    Jegyezzük meg figyelmesen, hogy a gének tulajdonjoga és ellenőrzése nem volt mellékes kérdés: ez volt a FŐ TÉMA!

    2. következtetés: A genetikai erőforrások azt jelentik, hogy a genetikai anyagot a biotechnológiai ipar által végzett géntechnológia révén birtokolni, hasznosítani és ellenőrizni kell.?

    Az őrült globális törekvés, hogy szintetikus mRNS-t és szintetikus DNS-t fecskendezzenek a Föld minden emberének karjába, egy kicsit értelmesebbé kell váljon az olvasó számára. Ez a közös víziójuk, hogy áthidalják az ember és a természet közötti szakadékot, hogy „harmóniában éljenek” a természettel, hogy egyensúlyba hozzák az erőforrások és a fogyasztás mérlegét, hogy új piacokat teremtsenek új termékek számára, hogy életre keltsék a transzhumán álmot, a DNS megváltoztatását az élet meghosszabbítása és végül a halhatatlanság elérése érdekében.

    Mindez az orrunk előtt történt, Amit mi az Agenda 21, az Agenda 2030, a Biodiverzitás Egyezmény stb. kulcskérdéseinek gondoltak, azok valódi kérdések voltak, de nem ezek voltak a fő kérdések.

    Valójában a fő kérdés a Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele volt…

    @technocracy.news
    (https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/)
    A közös jövőnk!
    PDF-be itt (https://axelkra.us/wp-content/uploads/2021/10/our-common-future.pdf) letölthető!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top