+ Zene

Young Dolph rappert agyonlőtték

Young Dolph

Young Dolph – eredeti nevén Adolph Thornton – Chicagóban született, első stúdióalbuma 2016-ban jelent King of Memphis címmel.

Gyilkosság áldozata lett Young Dolph ismert amerikai rapper. A 36 éves zenészt egy, a memphisi repülőtérhez közeli édességboltban lőtték le szerdán.

Az elkövetőt jelenleg is keresik – közölte a rendőrség. A zenész hétfő óta tartózkodott a városban, ahová rokonát jött meglátogatni – írták a helyi lapok.

Young Dolph – eredeti nevén Adolph Thornton – Chicagóban született, első stúdióalbuma 2016-ban jelent King of Memphis címmel. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Key Glock, Megan Thee Stallion, T.I., Gucci Mane, 2 Chainz.

Young Dolph három albuma is felkerült a Billboard 200-as listájára, a 2020-ban megjelent Rich Slave a negyedik helyig jutott. A zenész dalszövegeinek visszatérő témája az élet Memphis utcáin és a drogdílerkedés.

Dolph már több lövöldözést túlélt, 2017-ben Los Angelesben sebesült meg, az idén februárban pedig autójára lőttek ki több mint száz lövedéket az Észak-karolinai Charlotte-ban. Az incidenst – amely a 100 Shots című számát inspirálta – azért élte túl, mert golyóálló panelek védték az autóját.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top