+ Film

Patty Jenkins a világ legjobb vadászpilótás filmjét forgatná

Patty Jenkins

Patty Jenkins fogja rendezni a Rouge Squadront és elmondta, hogy vadászpilóta apja nyújt számára inspirációt a filmhez.

Elhalasztották Patty Jenkins Star Wars-filmjének, a Rouge Squadronnak jövőre tervezett forgatását – írta meg a The Hollywood Reporter.

A Rouge Squadron lett volna 2023-ban az első Star Wars-produkció a mozikban a 2019-es Skywalker kora után.

Jenkins egy évig dolgozott Matthew Robinsonnal forgatókönyvíróval a Squadron fejlesztésén, hogy 2022-ben elkezdődhesen a forgatás. Közben azonban kiderült, hogy a Wonder Woman rendezőjének jövőre nem lesz elég ideje a forgatásra egyéb kötelezettségei miatt. Ezért az a döntés született, hogy a Squadron forgatását elhalasztják, és Jenkins akkor tér vissza hozzá, ha befejezte a többi munkáját.

A halasztás konkrét okát nem nevezték meg, de Jenkins jelenleg a Wonder Woman 3. című Warner Bros.-produkción és a Paramount stúdió számára készülő Kleopátra-filmen is dolgozik.

A Disney filmstúdió 2020 decemberében jelentette be, hogy Patty Jenkins fogja rendezni a Rouge Squadront. Jenkis akkor elmondta, hogy vadászpilóta apja nyújt számára inspirációt a filmhez, és „a valaha készült legjobb vadászpilótás filmet akarja megcsinálni”.

A Lucasfilm még nem közölte, hogy a Squadron helyett bemutatnak-e hamarabb egy másik, készülő Star Wars-produkciót, hiszen párhuzamosan több filmen dolgoznak.

A Star Wars: Rouge Squadron egy arcade stílusú repülős játék, amelyet a Factor 5 és a LucasArts közösen fejlesztett. A Rogue Squadron sorozat három játéka közül az első, a LucasArts és a Nintendo adta ki, és 1998 decemberében dobták ki Microsoft Windowsra és Nintendo 64-re. A játék történetét a Star Wars: X-wing Rogue Squadron képregények befolyásolták, a játék helyszíne a kitalált Star Wars-galaxis, amely elsősorban a Star Wars és a The Empire Strikes Back című filmek eseményei között játszódik. A játékos irányítja Luke Skywalkert, a Rogue Squadron néven ismert elit X-wing pilóták parancsnokát. A játék előrehaladtával Skywalker és Rogue Squadron 16 küldetésben harcol a Galaktikus Birodalommal különböző bolygókon.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top