+ Film

Jön az Artmozik éjszakája

Péntek késő délutántól másnap hajnalig rendezik öt fővárosi moziban az Artmozik éjszakáját, amelyen két Oscar-díjas alkotás mellett több filmet először láthat a magyar közönség.

Idén is a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni az eseményen.

Premier előtt lesz látható a Soha többé nem fog havazni című lengyel-német film és a Kedves elvtársak című orosz történelmi dráma.

Két kultfilm is szerepel az idei műsorban: az Életrevalók című francia klasszikus mellett az Oldboy című amerikai filmet nézheti meg újra a közönség. Műsorra tűzik A rózsák királynője című francia vígjátékot, az Amíg tart a nyár című ausztrál filmet és a Notting Hill-i cukrászda című angol romantikus vígjátékot.

A magyar filmek közül Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Péter Varsics Így vagy tökéletes, Bakony Alexa Tobi színei, Kocsis Ágnes Éden, valamint Gothár Péter Hét kis véletlen című alkotásait láthatják a nézők.

Két Oscar-díjas film is szerepel az idei műsorban: Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek című dán-svéd koprodukcióban készült drámája, amelyet két alkalommal is vetítenek, valamint Chloé Zhao A nomádok földjén című filmje.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top