+ Film

A Dzsungeltúra átvette a vezetést a kasszasikerlistán

Keresés a weben

A Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült Dzsungeltúra című kalandfilm vette át az észak-amerikai kasszasikerlista vezetését a hétvégén.

A frissen debütált Disney-produkcióra a várakozásokat felülmúlva több mint 34,1 millió dollárért váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A kalandfilm globálisan 90 millió dollár jegyárbevételt hozott, ebből 27,6 millió dollárt a nemzetközi piacon és több mint 30 millió dollárt a Disney Plus streamingszolgáltatás révén.

A heti sikerlista második helyére a Dev Patel főszereplésével forgatott The Green Knight című film került 6,78 millió dolláros hétvégi eredménnyel.

Harmadikként a múlt heti aranyérmes, az M. Night Shyamalan által rendezett Idő című misztikus thriller futott be 6,76 millió dolláros jegyárbevétellel.

A Fekete Özvegy című szuperhősfilm negyedikként végzett. A mozi címszereplője, Scarlett Johansson a múlt héten beperelte a Disney stúdiót szerződésszegésért, amiért az egyidőben kezdte meg a produkció mozis vetítését és tette elérhetővé streamingszolgáltatásán, ezzel potenciális bevételtől fosztva meg a színészt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top