+ Film

A Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatják Enyedi Ildikó új filmjét

Az amerikai kontinens egyik legnagyobb fesztiváljára, a szeptember 9-18 között tartó 46. Toronto Nemzetközi Filmfesztiválra kapott meghívást az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története.

A film világpremierje július 14-én a 74. Cannes-i Filmfesztiválon volt, ahol hosszasan, állva tapsolta a közönség. Enyedi Ildikó legújabb alkotása szeptember 23-ától lesz látható a hazai mozikban Gijs Naber és Léa Seydoux főszereplésével.

Hamarosan az amerikai kontinensen is bemutatkozik az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, hisz a tengerentúl egyik legnagyobb fesztiváljára, a 46. Toronto Nemzetközi Filmfesztiválra kapott meghívást A feleségem története.

A szeptember 9-18 között tartó eseményen több mint 100 új filmalkotást mutatnak be. Enyedi Ildikó legújabb filmjét a Special Presentation szekcióban vetítik majd.

A meghívás kapcsán Mécs Mónika, a fim vezető producere elmondta:

„A Cannes-i meleg fogadtatás után a következő állomás Toronto. A Testről és lélekről vetítése a TIFF-en nagyon szép emlék számunkra. Bízunk benne hogy a legújabb filmünk is hasonlóan elnyeri az ottani közönség tetszését is, továbbá, hogy az amerikai kontinensen is egyre többekhez eljuttathatjuk Füst Milán szellemiségét.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top