+ Film

Antonio Banderas beszáll az új Indiana Jones-ba

antonio banderas

Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához – értesült a The Variety filmes portál.

Az Oscar-díjra jelölt spanyol színésznek Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann lesz a partnere a tervek szerint 2022 júliusában debütáló moziban.

A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studios-ban.

A kalandfilmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas) rendezi, a forgatókönyv írásában Jez és John-Henry Butterworth voltak a társai.

A sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti.

A 89 éves John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatóinak a zenéjét is szerezte, szintén közreműködik az ötödik részben.

A Zorro álarca című klasszikussal híressé vált Banderast a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték a 2019-es Fájdalom és dicsőség című drámában nyújtott alakításáért.

A nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán.

Harrison Ford először Az elvesztett frigyláda fosztogatói című 1981-es filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban mutatták be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top