+ Zene

Marilyn Manson föladta magát a rendőrségen

Keresés a weben

Önként jelentkezett a Los Angeles-i rendőrségen Marilyn Manson amerikai rockénekes, aki ellen a New Hampshire-i rendőrség adott ki elfogatóparancsot még májusban.

Az énekes, akit testi sértéssel vádolnak, kifizette az óvadékot, így szabadon távozhatott a rendőrségről.

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban kétrendbeli testi sértéssel vádolják. Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel Gilfordban, és a rendőrség szerint ott követte el a bántalmazást.

Az ügyben egy videós a sértett, akinek az volt a munkája, hogy videófelvételt készítsen a koncertről. A sértett a színpadi boxban tartózkodott, amikor az állítólagos támadás történt.

Az esetet augusztusban tárgyalják New Hampshire-ben.

Sajtóértesülések szerint Manson leköpött egy kamerát, a People magazinnak nyilatkozó három koncertlátogató elmondása szerint az énekes a kamerát kezelő nőt is többször leköpte.

Howard King, Manson ügyvédje májusban nevetségesnek nevezte a vádakat. Manson a színpadon szeret provokálni, különösen a kamera előtt – mondta King.

Februárban a Los Angeles megyei seriffhivatal közölte, hogy Manson ellen családon belüli erőszak vádja miatt indult vizsgálat. Evan Rachel Wood színésznő, a Westworld sztárja és három másik nő februárban a közösségi médiában közzétett posztjaiban azt állította, hogy Manson súlyosan bántalmazta őket. Mansont a vádakat követően ejtette a lemezkiadója.

Manson akkor az Instagramon azt válaszolta a vádakra, hogy minden intim kapcsolata teljes mértékben közös megegyezésen alapult. Mint írta,

„tekintet nélkül arra, hogy hogyan – és miért –, mások most úgy döntöttek, hogy megmásítják a történteket, ez az igazság”.

Mansont korábban is vádolták már szexuális zaklatással és bántalmazással. 2018-ban azonban a Los Angeles megyei ügyészség nem emelt ellene vádat, mert a feljelentést nem találták megalapozottnak. A 2011-ben történt zaklatást bejelentő embert nem nevezték meg az ügyben, csak Manson ismerőseként szerepelt. Manson akkor is tagadta a vádakat.

Az énekes-dalszerző gótikus ihletésű fekete ruháiról és erős sminkjeiről ismert.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top