+ Film

Nehéz szerep – Tiffany Haddish lesz a leggyorsabb nő

Tiffany Haddish fogja játszani a filmvásznon a háromszoros olimpiai bajnok Florence Griffith-Joynert, a világ leggyorsabb nőjét.

A Csajtúra sztárja producerként is közreműködik az 1998-ban, mindössze 38 évesen, epilepsziás roham következtében meghalt rövidtávfutó életét bemutató filmben – írja a The Variety című filmes portál.

A projektet beharangozó közlemény szerint Haddish gyermekkorában hősként tekintett Joynerre.

A 100 és 200 méteres síkfutásban a mai napig rekorder „Flo Jo” nemcsak a pályán elért eredményeivel, hanem maga tervezte, testhez simuló ruháival és 15 centis, rikító színűre festett körmeivel is feltűnést keltett.

A film munkálataiban a néhai sportoló özvegye és egykori edzője, Al Joyner is részt vesz producerként, valamint kreatív tanácsadóként. Emellett már meg is kezdte Haddish felkészítését a szerepre, azokat az edzési módszereket bevetve a színésznőnél, amelyeket néhai felesége alkalmazott.

Haddish legutóbb a Mint egy főnök, az Esti iskola és a Here Today című filmekben szerepelt. Legközelebb a The Card Counter című thrillerben láthatja a közönség Oscar Isaac és Tye Sheridan partnereként.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top