+ Film

Hiába a járványidőszak, rekordot döntött az amerikai horrorfilm

Az észak-amerikai mozik életre keltését mutatják a hétvégi kasszasikerlista-adatok: John Krasinski Hang nélkül 2. című horrorfilmje 48 millió dollárt forgalmazott péntektől vasárnapig, felülmúlva minden várakozást és a legjobb bevételt hozva a koronavírus-járvány elmúlt évében.

Mivel az Emlékezet napja nemzeti ünnep miatt a hétfő is szabadnap az Egyesült Államokban, iparági elemzők azt várják, hogy hétfőig 58 millió dollár bevételre tesz szert az alkotás.

A 2018-ban bemutatott Hang nélkül folytatásának forgalmazását 2020 márciusára tervezték, ám a járvány miatt elhalasztották. A Paramount stúdió döntése helyesnek bizonyult.

“Ez egy kimagasló nyitás. Jóval a horrorfilmek folytatásának átlagos bevétele fölött van. És ez a film még sok pénzt hoz és hatalmas értéket a streaming számára

– mondta David A. Grosst, a Franchise Entertainment Research konzultációs cég illetékese,  utalva arra, hogy a filmet a Paramount Plus streamingszolgáltató is bemutatja.

A hétvége másik nagy bemutatója, a Disney Szörnyella című játékfilmje Emma Stone főszereplésével 21,3 millió dollárt forgalmazott három nap alatt, és 26,5 millió dollárral zárhatja az ünnepi hétvégét. A 101 kiskutya hírhedt gonosztevőjének, Szörnyella de Frásznak a fiatalkorát bemutató játékfilm 26,5 millió dollárral zárhatja az ünnepi hétvégét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top