+ Film

Arnold Schwarzenegger egy 30 éves színésznő apukája lesz

Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger egy netflixes kémsorozatban kapott főszerepet.

A streamingszolgáltató szerdán a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 73 éves színész, volt kaliforniai kormányzó a főszerepet alakítja, emellett executive producerként is közreműködik a filmben.

Schwarzenegger a sorozatban a 30 éves színésznő, Monica Barbaro apját játssza. A történet szerint apa és lánya is a CIA-nak dolgozik titokban. De egyszer csak rájönnek, hogy mindketten az ügynökség emberei, és korábbi hazugságaik és titkolózásuk ellenére rákényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak.

Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban. Az egyelőre cím nélküli, egyórás epizódokból álló szériát a Skydance Television gyártja.

Barbaro korábban már több bűnügyi sorozatban szerepelt, köztük a Chicago Justice, a The Good Cop és a Dex nyomozó című produkciókban. Legutóbb a Top Gun: Maverick című akciófilmben dolgozott Tom Cruise-zal.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Gyzoltan szerint:

    -idővel majd csak olvashatjuk, hogy igaziból papás-mamást játszottak…
    A cionista liberális mételytől többszörösen átfertőződött Schwarzenegger, a cionista liberális-demokráciától hangos Amerikában igazán megtalálta a helyét…
    -no persze! Persze, hogy az irigység okán ágálok…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top