+ Film

Imádják az amerikai mozikban ezt a tüzes és harcos lányt

Keresés a weben

A Disney animációs kalandfilmje, a Raya és az utolsó sárkány vezeti továbbra is az észak-amerikai kasszasikerlistát, 5,5 millió dollárért váltottak rá jegyet a mozikban – adta hírül a variety.com szórakoztatóipari hírportál.

Ez az előző héthez képest 35 százalékos visszaesést jelent, de így is már 15,8 millió dollárt ért el a forgalmazása a belföldi piacon.

Nemzetközi színtéren a héten 36 millió dollárt zsebelt be, így bemutatása óta 52,6 millió dollárt hozott a Disneynek.

Az észak-amerikai kasszasikerlista második helyén a Warner Bros. stúdió Tom és Jerry egészestés animációja áll négymillió dollárral. A klasszikus rajzfilmsorozat alapján született mozifilm Észak-Amerikában 28 millió dolláros (7,1 milliárd forintos) jegybevételnél tart forgalmazása harmadik hétvégéjén.

A Lionsgate stúdió Chaos Walking című filmje, amely Tom Holland és Daisy Ridley főszereplésével készült, a harmadik helyen végzett 2,25 millió dolláros (1,2 milliárd forint) jegyeladással. A százmillió dolláros (31 milliárd forint) költségvetésből született film az elmúlt tíz napban 6,9 millió dollárt forgalmazott nemzetközi szinten, a világ 33 országában ötmillió dollárt hozott a Lionsgate-nek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top