+ művészet & politika

200 millió művészeti programok támogatására

Művészeti programok támogatására írt ki nyílt pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia (MMA), a pályázatok benyújtásának határideje április 9.

A pályázat célja – ahogy a korábbi években is – anyagi támogatást nyújtani a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez – közölte az MMA hétfőn.

A támogatás a pályázó által megjelölt, 2021. január 1. és 2021. december 31. között megvalósuló, a kiírásban leírt tevékenysége gyakorlásához, programjának megvalósításához nyújt vissza nem terítendő támogatást.

Az elnyerhető támogatás összegének alsó határa 500 ezer forint, felső határa 1 millió forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges. Az MMA az elmúlt évekhez hasonlóan 200 millió forint összegben hirdeti meg nyílt pályázatát az alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

A rendelkezésre álló összeget az MMA tagozatai között egyenlő arányban osztják fel, a pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján a kiírásban található tematika figyelembevételével lehetséges.

A pályázat benyújtásának határideje 2021. április 9. A részletes pályázati kiírás és útmutató a köztestület honlapján – www.mma.hu/palyazatok – található meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top