+ Film

A Távmoziban debütál a Rosa esküvője című spanyol film

© Natxo-Martinez

A újranyitás után kerül a mozikba az Út a királyi operába című, nagy sikerű életrajzi film rendezőjének új filmje. A Rosa esküvője egy középkorú nő magára találásának lélekemelő és finom humorral, spanyolos temperamentummal elmesélt története.

Rosa nemsokára 45 éves lesz, és rájön, hogy eddig egész életét csak mások szolgálatának szentelte. Elhatározza, hogy mindezt maga mögött hagyja, a kezébe veszi az életét, és valóra váltja régi álmait. Első útja egy gyönyörű tengerparti kisvárosba viszi, ahol gyerekkorának emlékei között indulhat el a boldogság felé vezető úton.

Icíar Bollaín filmjét a Távmozi műsorán lehet megnézni február 27-én és március 6-án, a mozibemutató dátumát később tesszük közzé.

A rendező meséli a filmről:

Esküvője szervezése közben Rosa számára hatalmas kihívás megtalálni a közös nevezőt a saját vágyai és a családja érdekei között.

Köztünk is sok Rosa él, és mindannyiunkban van valamennyi Rosából. Életünk egyik legnehezebb feladata, hogy pontosan megfogalmazzuk, mit is akarunk, és soha ne adjuk fel vágyainkat – még ha gyakran nem is sikerül elérni őket.

©Natxo-Martinez

Rosa elkötelezetten küzd a céljáért. Azt gondolom, a ROSA ESKÜVŐJE című filmemmel visszanyúlok az első munkáimhoz: emberi történet, amely bemutatja a szereplők egymással és környezetükkel való kapcsolatát, és humorral és érzékenyen mutatja meg az élet mindennapos történéseivel kapcsolatos belső gondolataikat.

Vetítési info és jegyek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top