+ Film

Megőrizte vezető helyét az Ördög a részletekben

Denzel Washington Ördög a részletekben című thrillerje megőrizte vezető helyét az amerikai kasszasikerlista élén a hétvégén.

A variety.com cikke szerint a krimire, amelyben Washington egy sorozatgyilkos után nyomoz, péntektől vasárnapig 2,1 millió dollárért (621 millió forint) váltottak jegyet az észak-amerikai mozinézők. A két hete játszott film eddig 7,8 millió dollárt keresett Amerikában, és 5,2 millió dollárt  a nemzetközi piacon. A John Lee Hancock rendezésében készült thrillert a mozis forgalmazással egyidejűleg az HBO Max streamingszolgáltatásán is bemutatták.

A hétvégén nem volt új bemutató az észak-amerikai mozikban, a toplista második helyén a Croodék: Egy új kor című animációs film végzett 1,7 millió dolláros jegyeladással. A kőkorszaki animációt már 11 hete játsszák a mozik, és ezalatt 46 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. A tengerentúlon viszont már 101,6 millió dolláros jegyeladásnál tart a családi mozi, ezzel globális bevétele meghaladta a 147 millió dollárt.

Liam Neeson The Marksman című akciófilmje a harmadik lett a kasszasikerlistán egymillió dolláros jegyeladással. Teljes bevétele ezzel már 9,1 millió dollárnál jár.

A negyedik helyen a Wonder Woman 1984 szerepel 905 ezer dolláros jegybevétellel. A Warner Bros. szuperhősfilmje Amerikában eddig 40 millió dollárt keresett a mozikban, globálisan pedig 154 millió dollárt.

A Sony Monster Hunter – Szörnybirodalom című akciófilmje ötödiknek futott be a hétvégi ranglistán 585 ezer dolláros mozis bevétellel. A Milla Jovovich-csal forgatott produkcióra eddig 11,8 millió dollár folyt be a mozikban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top