+ Film

Mégsem hunyt el Tanya Roberts

Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem hunyt el Tanya Roberts amerikai színésznő, a Halálvágta című James Bond-film sztárja. A 65 éves filmcsillag haláláról barátja és képviselője, Mike Pingel tájékoztatta a médiát.

Roberts karácsonykor lett rosszul kutyasétáltatás közben. A Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházba szállították. Pingel hétfő délután az AP amerikai hírügynökséggel viszont azt közölte, hogy a 65 éves színésznő nagyon is él, de nagyon rossz állapotban van kórházban, miután elesett az otthonában.

Pingel azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts férje, Lance O’Brien azt mondta neki: a kezében tartotta feleségét, és „úgy tűnt neki, hogy eltávozott”. O’Briennek, aki a koronavírus-járvány elleni korlátozások miatt nem látogathatta a kórházban feleségét, vasárnap engedélyezték, hogy elbúcsúzzon tőle – tette hozzá Pingel, aki közölte azt is, hogy Roberst nem fertőződött meg a koronavírussal.

A Victoria Leigh Blum néven született Roberts modellként kezdte pályafutását, és több off-Broadway előadásban is szerepelt. Filmes karrierje a The Last Victim című produkcióval indult 1976-ban. A későbbiekben olyan kultfilmekben tűnt fel, mint A vadak ura (1982), a Sheena, a dzsungel királynője (1984), a Telitalálat (1987) és az Éjszakai szemek (1990).

Az Azok a 70-es évek show-ban 1998 és 2004 között alakította Donna Pinciottit. Utolsó tévés szerepét a Barbershop című sorozatban játszotta 2005-ben.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. ukotaf szerint:

    De, meghalt. Másnap.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top