+ Zene

Lovasi András 14 zenekart támogat

Pályakezdő zenekarok stúdiófelvételeit finanszírozza raktárkoncertes támogatási összegéből Lovasi András, aki tizennégy együttest segít ezzel.

A Kiscsillag frontembere a csapata raktárkoncertjéért kapott egymillió forintból támogatja induló zenekarok felvételét saját stúdiójában, az LA Gardensben. A nyertesek: a Gidmin’Rém, a Bajdázó, Temesi Blanka, az Abigél, a Meteo, a Whatevers, a Sauropoda, ABEL marton nagy, a Kontraszt, a Kései kitérő, Fodor Dávid, a Hold utca, a Rekamié és a Legbelsőkör.

A lehetőségre pályázni lehetett, erre 376 hanganyag érkezett be. A pályaművek feldolgozása másfél hónapot vett igénybe, a Lovasi András által vezetett zsűri végül úgy döntött, tizennégy együttes számára biztosítanak stúdióidőt. További tizenkét zenekar 50 százalékos áron veheti igénybe a stúdió szolgáltatásait, ha él ezzel a lehetőséggel.

“A fő szempont a szellemes-érdekes hanganyagok kiválasztása mellett az volt, hogy olyanok kapjanak stúdiózási lehetőséget, akiknek ebben még nincs tapasztalatuk vagy erre még nem volt lehetőségük” – idézte a közlemény a zenészt. A kiválasztott zenekarok három-három nap stúdióidőt kapnak, ezt felvétellel vagy felvétellel és utómunkákkal is eltölthetik.

A stúdió közösségi oldala a későbbiekben beszámol a nyertesek stúdiómunkálatairól, a győztesek dalgyűjteményét pedig egyfajta virtuális válogatáslemezként Lovasi András fogja jövőre bemutatni. A budapesti Központ klub már jelezte, hogy amint a lehetőségek adottak lesznek, szívesen biztosít fellépési lehetőséget néhány pályázónak, akikre felfigyeltek a Fishing On Orfű szervezői is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top