+ Film

A nagy sikerű Horvát Lili-film közönségtalálkozóval a Távmozi programjában

Keresés a weben

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (16) című filmjét szeptember 24-től egészen az őszi bezárásáig vetítették nagy sikerrel a hazai mozik, eddig közel 20.000 néző látta. Az érdeklődőknek azonban az elkövetkező hetekben sem kell lemondania róla. November 22-én, azaz vasárnap este 8 órakor a Művész Távmozi programjában közönségtalálkozóval összekötve tekinthető meg a film.

A rendhagyó vetítéshez rendhagyó közönségtalálkozó társul: a Távmoziban látható filmet online közönségtalálkozó követi Horvát Lili rendező és Stork Natasa főszereplő részvételével. A beszélgetés moderátora Kovács Gellért Filmszerész. Az előadásra a https://www.facebook.com/events/359671858638840 oldalon válthatók jegyek.

A számos nemzetközi filmfesztiválon – többek között Velencében és Torontóban – bemutatkozott Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (16) című filmet a Rolling Stone magazin a Torontóban látott tíz legjobb film közé sorolta, kiemelve Stork Natasa ezerszínű játékát. Antalyában Stork Natasa elnyerte a legjobb színésznő díját, Varsóban a magyar filmet a filmkritikusok nemzetközi szövetsége zsűrije a FIPRESCI díjjal tüntette ki. Arany Hugó fődíjat nyert az Egyesült Államok legnagyobb múltú fesztiválján Chicagóban, és a fődíjjal együtt három trófeát nyert a nagy presztízsű filmfesztiválon a spanyolországi Valladolid-ban, legutóbb pedig a legjobb játékfilm díját nyerte Philadelphia nemzetközi filmfesztiválján.

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre magyarországi forgalmazója a Mozinet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top