+ Színház

Előadások maradnak el a Budapesti Operettszínházban a járvány miatt

A már megvásárolt jegyeket utalvány formájában visszaváltják.

fotó: facebook.com/operettszinhaz

Elmaradnak a Budapesti Operettszínház szerdai és az erre a hétre tervezett további előadásai. Az Operettszínházban szerda reggel értesültek arról, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik művész hozzátartozójának, aki vendégként a színházban is járt. A szükséges intézkedéseket azonnal megtették, az esetlegesen érintett művészek körében teszteléseket végeznek.

Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szünetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig. Mindent megteszünk azért, hogy nézőinket és művészeinket kárpótolhassuk az elmaradt élményért. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást”

– olvasható a közleményben. A jegyeket utalvány formájában visszaváltják, amelyet bármelyik előadásukra beválthatnak a nézők. Ehhez kérik, hogy a jegyet befényképezve küldjék meg az operett@operett.hu  e-mail-címre. Az utalványok elektronikus úton vagy személyesen a szervezési osztályon vehetők át.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top