+ művészet & politika

Még pályázhatnak a vidékiek a vissza nem térítendő támogatásra

Szédületes pénzeket fizettek ki az árverésen - Manet

Augusztus 31-én zárul a Magyar Művészeti Akadémia 850 millió forintos pályázata, amelyet a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére írt ki.

A következő napokban, augusztus 31-ig a Budapesten és Pest megyén kívüli magyarországi székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek vagy egyéni vállalkozók és állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemélyek még benyújthatnak kulturális-művészeti pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia pályázati rendszerén keresztül.

A szervezet augusztus elején hirdetett nyílt pályázatot a kultúra vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek, valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére, működési költségeik támogatására. Ennek formája vissza nem térítendő támogatás. A pályázatokat továbbra is a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadják be.

A részletes pályázati kiírás a www.mma.hu honlapon, a Pályázatok menüpont alatt érhető el. A pályázattal kapcsolatban további információk a tamogatas@mma.hu e-mail-címen kérhetők.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top