+ Film

A Marvel Kapitány folytatását egy 30 éves rendezőnőre bízták

Nia DaCosta.

Nia DaCosta rendezi a nagy sikerű Marvel Kapitány folytatását. Ő a negyedik nő, egyben az első fekete bőrű nő, aki filmet rendez a Marvelnél.

Az első részt íróként és rendezőként is jegyző Anna Boden nem vesz részt a folytatás készítésében. A Disney és a Marvel egy fiatal, feltörekvő forgatókönyvírót, Megan McDonnellt kért fel a második rész megírására. A rendezőnő, Nia DaCosta is mindössze harmincéves, a Little Woods című 2019-es független filmmel indult, és ő jegyzi az októberben a mozikba kerülő Kampókéz című horrort.

A 2019-es Marvel Kapitány volt a Marvel első, női főszereplővel forgatott szuperhősfilmje. Az 1,1 milliárd dollár jegybevételt hozó moziban Brie Larson alakítja a főhős Carol Danverst, a légierő pilótáját, aki két idegen világ közötti harc közepén találja magát, amely a Földet veszélyezteti.

A kilencvenes években játszódó film Danvers szuperhőssé válását, Marvel Kapitány születését mutatja be.

A folytatásról csak annyit tudni, hogy az 1990-es évek helyett napjaikban fog játszódni, és a főhőst ismét Brie Larson alakítja. A jelenlegi tervek szerint a film 2022. július 8-án kerül a mozikba.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top