+ Ajánló

Hatalmas buli lesz az óbudai éjszakában

Tárlatvezetések, épületséta és raktárlátogatás is várja az érdeklődőket augusztus 1-jén az Óbudai Kult. Éj elnevezésű kulturális maratonon – közölte az Aquincumi Múzeum.

A kora délutántól késő éjszakáig tartó programoknak az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park, a Budapest Galéria, a Godot Kortárs Művészeti Intézet, a Goldberger Textilipari Gyűjtemény, az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont, a Kassák Múzeum, a Kiscelli Múzeum, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Mókus Bisztró/Kult/Kert, az Óbudai Múzeum, az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Fiókkönyvtára és a Vasarely Múzeum ad otthont.

Az Aquincumi Múzeumban többek között érmegyűjtő játék, íjászat és lándzsavetés, valamint romkerti vezetés, raktárlátogatás az ős- és népvándorláskori gyűjteményben, római halottidézés és fáklyás romkerti vezetés várja a látogatókat.

Az Óbudai Danubia Zenekar a Fő téren ad koncertet, a Kiscelliben egyebek mellett épületséta és kriptatúra, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban épülettörténeti séta és David Yengibarjan koncertje, a Mókusban padlizsánkrém-készítés és filmvetítés szórakoztatja a közönséget. A múzeumok tárlatvezetésekkel, a Godot Kortárs Művészeti Intézet Magyar Bori és Kardos Dániel koncertjével, a könyvtár közösségi meseolvasással és lampiongyújtással is készül az estre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top