+ Film

Orosz állampolgár lesz Natalia Oreiro

Orosz állampolgárságért folyamodott Natalia Oreiro, uruguayi-argentin énekes- és színésznő – közölte hétfőn a TASZSZ.

Elhatározásáról Oreiro maga számolt be az orosz hírügynökségnek. Mint mondta, amikor a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy nem akar-e orosz állampolgár lenni. A színésznő igent mondott és, mint mondta, kitöltött „egy csomó papírt”.

Az ötlet egy tavalyi, népszerű orosz éjszakai tévéshow-ból származik, amelynek műsorvetője, Ivan Urgant „a legoroszabb külföldi színésznőnek” titulálta a színésznőt. Oreiro válaszul azt mondta, hogy Putyinnak meg kellene adnia számára az orosz állampolgárságot.

A 43 éves, Uruguayban született színésznő Magyarországon is ismert, elsősorban a Vad angyal című tévésorozatból. A TASZSZ-nak azt mondta, hogy már az első látogatása során otthon érezte magát Oroszországban, ahol Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven szervezett rajongótábora működik. A hódolóitól eddig 15 szuvenír orosz útlevelet kapott ajándékba.

Vlagyimir Putyin két évtizedes elnöksége során több híresség is kapott orosz állampolgárságot. A legismertebb közülük talán Gérard Depardieu francia és Steven Segal amerikai színész.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top