+ Film

Film a fiatal nőről, aki felvállalta igazi természetét

Emmy Mackey játssza Emily Bronte írónőt, az Üvöltő szelek szerzőjét egy új életrajzi fimben, amely egyúttal Frances O’Connor rendezői bemutatkozása lesz.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a szereplők között van Joe Alwyn, Fionn Whitehead és Emily Beecham is. Alwyn alakítja majd Bronte viharos szerelmét, Whitehead az írónő bátyját, Branwellt játssza, Beckham pedig Emily nővérét, Charlotte Brontét, aki szintén író volt.

Az Üvöltő szelek című romantikus regény az 1800-as évek közepén jelent meg először nyomtatásban. O’Connor, a Mansfield Park sztárja maga írja az írónő életéről szóló film forgatókönyvét, és ez lesz első rendezése is.

A rendezőnő közleményében kiemelte, hogy izgatottan várja a forgatást a tehetséges, fiatal, intelligens stábbal. Mint hozzátette, életének megfilmesítésével a közönség számára újra életre kel az írónő.

„A története egy fiatal nőről szól, aki merte alakítani az életét, felvállalta igazi természetét a következmények ellenére is”.

A forgatás 2021 elején kezdődik Yorkshire-ben.

A produceri feladatokon David Barron, Piers Tempest és Jo Bamford, a Tempo Productions munkatársai osztoznak Robert Connollyval és Robert Pattersonnal, akik az Arenamedia produkciós céget képviselik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top