+ Film

Elindult a Cinego, az egyetlen magyar artfilmes online videotéka

Toni Erdmann

www.cinego.hu jelenleg az egyetlen artfilmekre specializálódott online videótéka Magyarországon. A kínálatban megtalálhatók a legnagyobb fesztiválok – többek között Cannes, Velence, Berlin, Toronto, Karlovy Vary – sikerei éppúgy, mint az elmúlt évek legjelentősebb hazai alkotásai.

A Cinego hatalmas űrt tölt be a legális online filmnéző oldalak piacán: mivel elsősorban az artmozik közönségét szólítja meg, így filmválasztéka nagymértékben eltér más szolgáltatásokétól. Jelenleg a Cirko Film, Cinenuovo, magyarhagya és Mozinet filmjei szerepelnek a platformon, de a jövőben más forgalmazók kínálatából is szemezgethetnek az ínyencek.

A közel 180 film között már az indulás után közvetlenül elérhető lesz az idei Oscar- és Arany Pálma-díjas dél-koreai Élősködők, a mozikban hatalmas sikerrel futott Toni Erdmann, a Murakami Haruki novellája alapján készült Gyújtogatók, és Elia Suleiman közvetlenül a mozik bezárása előtt bemutatott szatírája, A Mennyországnak kell lennie.

A kínálatba bekerült számos dokumentum- és természetfilm (1989 – Határon, Lumière!, Arcélek, útszélek, Apáim története, A Föld sója, 20.000 nap a FöldönÉvszakok stb.), valamint egészestés animációs alkotás (Ruben Brandt, a gyűjtő, A messzi Észak, A vörös teknős stb.) is.

Természetesen magyar filmek sem hiányozhatnak: az Oscar-díjas Saul fia, a Velencében elismert Napszállta, az Arany Medve-díjas Testről és lélekről, a Cottbusban kitüntetett Déva mellett már az induláskor olyan friss filmek láthatók, mint a FOMO – Megosztod, és uralkodsz, illetve a Valan – Az angyalok völgye.

A választék természetesen folyamatosan bővül újdonságokkal.

A Cinego havi előfizetési díja 1.500 Ft, amivel a legtöbb film lejátszható. Emellett lehetőség van egyes filmek kölcsönzésére 30 napos időintervallumra 650 Ft-tól, illetve örökre szóló letöltésre 1.300 Ft-tól. Utóbbi két lehetőség exkluzív, az előfizetéses konstrukcióban még nem szereplő alkotásokat is kínál.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Láncos Ferenc szerint:

    Bár elvileg előfizethetek 1 hónapra, de ha nem fogadom el, hogy 1 hónap után a kártyámat újabb 1 hónap díjával megterhelik, akkor nem enged a rendszer előfizetni.
    Hogy van ez?
    Hogy lehet 1 hónapra előfizetni?

  2. Ligeti Sára szerint:

    Az előfizetés bármikor szabadon lemondható. https://cinego.hu/gyik „Hogy tudom lemondani az előfizetésem?” fül. A válasz: „Ha úgy döntesz, hogy lemondod a szolgáltatást, kattints az Előfizetés lemondása gombra a személyes profilodban.” Illetve további kérdésekkel is érdemes a felület üzemeltetőit közvetlenül megkeresni: https://cinego.hu/kapcsolat

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top