+ Irodalom

A méret, ami nem számít

Botrányos perszónák

Nem a méret számít, vallják a férfiak, és a nők bőszen, bólogatva helyeselnek. Álszentül, mert ugye vészhelyzetben szó sem lehet cseréről, de pótlékról sem. Mégis, mikor a karatén alatt mindent leírtak már a koronavírusról, meg az ellenkezőjét is, a fertőzötteket országosan, Európában és Amerikában feltüntették kör- és oszlopdiagrammokon, csoportosították nem, kor és alapbetegségek szerint, muszáj valamiről cikkezni.

Nem történik semmi, vesztegzár van, nincs focimeccs, és a focisták sem csalhatják meg a feleségeiket vagy újíthatnak be egy insta celeb-modell hölgyet. Mivel az év eleji uborkaszezonban kivesézték már, hol és milyen pornót néznek a legtöbben, következhet az örök téma, a nem számító méret. A Social Map létrehozott egy térképet, a világ mely országában mekkora a férfiak pénisze, színekkel jelölve a centik előfordulását. Elképzelem, ahogy Judyt a főnöke megbízza a reprezentatív felmérés elkészítésével.

*

Először Ausztráliát hívja, a szomszédnője vejét, aki a nyarakat Európában tölti:

– Hi, Darren, nem zavarlak?

– Grillezek éppen, mondjad gyorsan, aranyom.

Judy hallja, amint a férfi iszik a söréből, nagyokat kortyolva glugyog le a torkán.

– Egy felmérést készítünk világszerte, az érdekelne, mekkora a szerszámod?

– A húsforgató lapátra gondolsz, amivel a hamburgert csinálom? Úgy tizenöt centi lehet.

Judy bejegyzi a táblázatba.

*

Aztán Jamaica következik, vagyis most a helyzet miatt sajnos nem utazhat a szigetre, de egyébként sem fedezné a cég a kiruccanást. Ezért egy Londonban élő jamaicai fiút kérdez, akivel Judy barátnője szokott éjszakázni.

– Szólíts csak Johnnak, darling, az eredeti Owayne Kemar Mariappa megjegyezhetetlen és kiejthetetlen.

– Egy cikk miatt kereslek, meg kellene tudnom az intim méreted.

– A barátnőd mit mondott, mekkora a farkam?

– Nem kérdeztem, téged hívtalak.

– De meg van vele elégedve?

– Biztosan, nem panaszkodott.

– Szerintem kipróbálhatnád te is, és akkor feltérképezhetnéd a méretem. Elhívhatnál wellneszezni.

– Nekem most kell az adat, szóval, John, mekkora?

– Te mekkorát szeretnél, Judy, tizennyolc centi jó lesz?

Judy feladja, leteszi a kagylót, beírja az Excelbe tizenhét fél.

*

Vinod orvos a kórházban, nem a legalkalmasabb időpont zavarni, de valójában sosem az, mert mindig ügyel és fáradt. Most is ásítozva veszi fel. A felvezetőt átalussza.

– Nem, nem tudok tesztet szerezni, Judy.

– De Vinod, nem ezért hívtalak. Épp most meséltem el, hogy a péniszed méretére lenne szükségem a cikkemhez.

– Tudod, Judy, már azt sem tudom, mekkora, olyan régen használtam. De azért ami kicsi, még lehet ügyes. Gyere be a sürgősségire, biztos lesz öt percem, szerzek addigra tesztet is, meg van jobbra egy textilraktár, ott kipróbálhatjuk, mennyire van igazam az ügyességgel kapcsolatban.

*

Judy rájön, hogy sokkal egyszerűbb a koronavírusról értekezni, mert bármit leírhat, annyira kevés az igazolt tény, senki sem vonja kétségbe a valóságtartalmat. Nekiáll megrajzolni a térképet, pirossal jelöli a tizenhat és tizennyolc centi közötti férfiassággal rendelkező országokat, mint Jamaica és köztudottan Afrika teljes területe. Narancssárga jut a tizennégy fél és tizenhat közötti szerszámoknak, ez Darren miatt Ausztrália, és ideteszi Olaszországot, mert volt egy pár napos kalandja Rómában Diegóval, megérdemli, és a magyarokat sem felejtheti ki, ugye, a hazaszeretet, valójában Juditnak hívják. Vinod mentegetőzése alapján a tíz centis, zöld zónába teszi Indiát, Sri Lankát és Malajziát, tulajdonképpen sosem merte megkérdezni, honnan származik a doki, annyira büszke a britségére. Elküldi a cikket a főnökének, s másnap az összes női magazin címoldalon hozza, ráadásul a nagyobb szexpartnerkeresők is hivatkoznak az angol tudósok kutatására.

Kétféle férfi létezik. Kerüld mindkettőt!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top