+ Média

Ez a 19 rádió és tévé kap több mint 100 milliós támogatást

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint – tájékoztatta a médiát az NMHH szerdán.

A Médiatanács a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat második fordulójában összesen 115,4 millió forintot ítélt meg tizenkilenc pályázónak – közölték.

Nyolc televízió vissza nem térítendő forráshoz jut: a csabacsűdi Körös Televízió, a Karcag Televízió, a ládbesenyői Irány TV, a Füzesabonyi Városi Televízió, a csomai Rábaközi Televízió, a sárvári Trió-TV-Dunántúl, az RTV Szekszárd és a budapesti City TV.

A rádiók közül sikeresen pályázott tizenegy szolgáltató: a Berettyó Rádió, a szombathelyi CREDO Rádió, a székesfehérvári Táska Rádió és az Alpha Rádió, a miskolci Csillagpont Rádió, a Halas Rádió, a Rádió Szarvas, a sátoraljaújhelyi, a nyíregyházai és a debreceni Európa Rádió, valamint a fővárosban a 90.9 Jazzy Rádió, a Trend FM és a Magyar Katolikus Rádió a 102,6 MHz-es és a 96,1 MHz-es jogosultságaival.

A Médiatanács heti üléseinek teljes napirendje megtalálható a testület honlapján, miként az ülésekről készült jegyzőkönyvek, valamint valamennyi határozat is – írták -, a legfrissebbek a szükséges hitelesítési és adminisztrációs átfutási idő után lesznek nyilvánosak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top