+ Képzőművészet

Jótékonysági árverés lesz a kórházi dolgozók és betegek megsegítésére – online licit!

szabó vladimir munkája

Kortárs művészekkel és a Körmendi Galériával összefogva jótékonysági online aukciót szerveznek a fővárosi Uzsoki Kórház javára. A befolyt összeget teljes egészében olyan eszközök megvételére ajánlják fel, amelyek gátolják a fertőzés terjedését, és egyaránt biztonságot ad a kórház betegei- és az őket ellátó személyzet számára.

Az alkotásaikat felajánló művészek: Bódi Kati, Dréher János, Esse Bánki Ákos, Fehér László, Fischer Balázs, Gesztelyi Nagy Zsuzsanna, Gáspár Annamária, Kiss Márta,  Mártonfi Benke Márta, Naomi Devil, Osgyányi Sára, Révész Ákos, Sinkó István, Schnedarek Réka, Szentgyörgyi Miklós, Székács Zoltán, Székely Petra, Szőke Péter Jakab, Zoltai Bea, valamint Nádler Tibor festőművész hagyatékának kezelői.

Amennyiben nem szeretne vagy nem tud licitálni a művészek és a galériák által felkínált alkotásokra, de egyetért szándékaikkal, kérik, oszd meg ismerőseiddel az információt e-mailen, telefonon vagy közösségi médián keresztül,  hogy minél több tenni akarónak adjuk meg a lehetőséget az egészségügyi dolgozók, illetve a betegek körülményeinek javítására.

Segítsük együtt az Uzsoki Kórházat a COVID 19 fertőzöttek biztonságos ellátásában!

Az aukció tételeit az alábbi linken találod meg, s egy pár lépésből álló regisztrációt követően licitálhatsz is: https://axioart.com/aukcio/2020-04-12/a-premier-galeria-es-az-ady25-galeria-es-kiallitoter-kozos-j/tetelek-1-31?count=100

Licitzárás: 2020. áprrilis 12-én vasárnap, este 20.00-kor!
Vételi megbízást egy válaszlevélben, valamint az info@ady25galeria.hu email-címen keresztül és telefonon is adhatsz, ebben az esetben a Galéria képvisel az aukción.
Rajtmár István
Premier Galéria és Aukciós Ház
Ady25 Galéria és Kiállítótér
1022 Budapest, Ady Endre utca 25.
Telefon: +36-30-9-383-027
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top