+ Irodalom

Gyerekeket szórakoztat online minden délután a Móra Kiadó

A Móra Kiadó így foglalta össze az akciót:

Ahogy közületek sokan, most mi is – a kiadó majdnem összes munkatársa – otthonról dolgozik. Sokunknak vannak kisebb nagyobb gyerekei, így a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy ez a #maradjotthon #dolgozzotthon #tanuljotthon közben pedig #maradjvidam nem épp a legegyszerűbb művelet.

Arra gondoltunk, hogy egy picit besegítünk nektek, hogy könnyebb, de legalábbis vidámabb legyen.

Indul a Móra Negyedóra

Kedves Móra rajongók!Itt is van a beígért 🎁… (nem Emőke az, hanem, amiről beszél), szóval légyszi, kapcsoljátok 🔊BE a HANGot! Ahogy közületek sokan, most mi is – a kiadó majdnem összes munkatársa – otthonról dolgozik. Sokunknak vannak kisebb nagyobb gyerekei, így a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy ez a #maradjotthon #dolgozzotthon #tanuljotthon közben pedig #maradjvidam nem épp a legegyszerűbb művelet. Arra gondoltunk, hogy egy picit besegítünk nektek, hogy könnyebb, de legalábbis vidámabb legyen. Minden délután 15 percig mi szórakoztatjuk a gyerekeiteket!Tudjuk, hogy 15 perc nem sok idő, de ennyi idő alatt:😃Megihatsz egy teát, kávét, üdítőt…😄Megírhatsz egy e-mailt😁Békésen bámulhatsz ki az ablakon😆Biztonságosan előkeresheted a dugicsokit és…😅Válthatsz néhány szót a pároddal😂Elolvashatsz néhány oldalt a könyvedből, ami 3 hónapja porosodik az éjjeliszekrényen🤣Végre elmosogathatsz, kiteregethetsz🙃Bemelegíthetsz és csinálhatsz 20 felülést és utána még nyújthatsz isNem soroljuk tovább…A lényeg……Április 3-tól minden délután 17.00 órakor itt a FB-on 👉Móra Negyedóra.👈 👂Szerzőink mesélnek, játszanak, tornáznak, táncolnak, kézműveskednek a gyerekeitekkel. 👋Lesznek olyan videók, amikhez elő kell készíteni ezt azt, igyekeztünk olyasmiket választani, amik bármely háztartásban fellelhetőek. Ezeket a dolgokat a videók leírásában előre jelezzük, hogy a 15 perc tényleg a lehető legzavartalanabb legyen. 🎁Tehát ezzel készülünk nektek. Az első videó egyik nagyon nagyon nagyon mókás szerzőnkkel holnap érkezik 17.00 órakor. 🥰Reméljük tetszeni fog, és tudunk segíteni benneteket, hogy az otthonmaradás egy kicsit vidámabban teljen.Szeretettel:A Móra Kiadó csapata#moranegyedora

Gepostet von Móra Kiadó am Donnerstag, 2. April 2020

Minden délután 15 percig mi szórakoztatjuk a gyerekeiteket!

Tudjuk, hogy 15 perc nem sok idő, de ennyi idő alatt:

Megihatsz egy teát, kávét, üdítőt…
Megírhatsz egy e-mailt
Békésen bámulhatsz ki az ablakon
Biztonságosan előkeresheted a dugicsokit és…
Válthatsz néhány szót a pároddal
Elolvashatsz néhány oldalt a könyvedből, ami 3 hónapja porosodik az éjjeliszekrényen
Végre elmosogathatsz, kiteregethetsz
Bemelegíthetsz és csinálhatsz 20 felülést és utána még nyújthatsz is

Nem soroljuk tovább…
A lényeg…
…Április 3-tól minden délután 17.00 órakor itt a FB-on  Móra Negyedóra.
Szerzőink mesélnek, játszanak, tornáznak, táncolnak, kézműveskednek a gyerekeitekkel.
Lesznek olyan videók, amikhez elő kell készíteni ezt azt, igyekeztünk olyasmiket választani, amik bármely háztartásban fellelhetőek. Ezeket a dolgokat a videók leírásában előre jelezzük, hogy a 15 perc tényleg a lehető legzavartalanabb legyen.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top