+ Zene

Pszichedelikus poszt-pop világzenével szökik a február a Trafóban

Új formációban ad koncertet az Ethnofil és vendége, a Nunki Bay Starship

Február 29-én először mutatkozik be itthon az Ethnofil zenekar Odd ID nevű új formációja, a Trafó nagytermében. Új hangzásban szólalnak majd meg a népszerű dalok, de új szerzeményeket is hallhatunk. A buli vendége a Nunki Bay Starship:

A tizenegy éve népzenei átdolgozásokkal ismertté vált Ethnofil hatalmas és páratlanul tarka zenei utat járt be megalakulása óta. A kezdetben négytagú zenekar néhány éven belül nyolcfős csapattá nőtte ki magát, az idei év nagy fordulataként azonban ismét visszatér a négytagú felálláshoz. Ahogy a srácok története sem mondható hétköznapinak, négy nagylemezük hangzásvilága is jócskán túlmutat a megszokotton. A trafós koncert repertoárja ebből a színes diszkográfiából válogat, újrahangszerelve, átformálva az Ethnofil-dalokat, és képet festve a jövő Odd ID hangzásáról is. A zenekar tagjai: Okos Viola – ének, hegedű, András Weil – billentyűk, Kocsis Levente – basszusgitár, Okos Gergely – dobok.

A koncert vendége a Nunki Bay Starship, a magát multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó, 2017 tavaszán debütált kvartett. Zenéjüket a pop – funk – soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok és az elektronikával tűzdelt hangszerelés jellemzi, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A Trafó színpadára új vizuállal és a tőlük megszokott földöntúli energiákkal készülnek.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top