+ Életmód

A sörsátor kényelmes berendezése

Hely a sörsátor alatt

A nyári szezon elválaszthatatlanul különféle eseményeket és versenyeket foglal magában. A gulyásfőzés a legkedveltebb verseny közé tartozik. Versenycsoportok általában 5-10 tagból állnak. A csoportokat általában családok, ismerősök vagy kollégák alkotják. Az ilyen versenyek megerősítik a versenyzők közötti kapcsolatokat.

Kényelem a sörsátorban

Minden versenyzőcsoportnak megvan a maga helye a gulyás elkészítésére és főzéséhre. Az összecsukható sörsátor 3×3 tökéletes helyet biztosít a csapat számára. Nem csak a főzésről szól a rendezvény, a szervezők minden évben minőségi programot állítanak össze látogatók számára. Ha úgy dönt, hogy részt vesz ilyen versenyen. Amire szüksége lesz: természetesen gulyás bográcsra, fakanálra, tűzifa, a recept szerinti összetevőkre. Otthon készített Italokat, harapnivalókat is hozhat , amelyeket főzés közben fogyaszthat barátaival. Természetesen nem hiányozhat a jó hangulat. Mindenkinek egyforma ideje van a gulyás elkészítésére. Miután befejezték a főzést a zsűri mindegyik csoportból mintát vesz és eldönti a nyertest. Az első három helyet ajándékokkal jutalmazzák, többnyire ajándékkosarakkal és egy nyertes kupával, diplomával. A verseny után szórakoznak a kísérő program mellett a sörsátor alatt.

A sörsátor berendezése

Gondolnunk kell a sátor felszerelésére, asztalok és székek nem hiányozhatnak. A nyersanyagok elkészítése, szeletelése sok időt vesz igénybe. Állítsa fel az összecsukható asztalokat másodpercek alatt. Az asztalokhoz székeket és ülőpadokat is rendelhet. A kifinomult konstrukciónak köszönhetően a az asztalok összecsukott állapotban egy kis utazótáskára hasonlítanak. A szállítás és tárolás, valamint az összecsukható bútorok kezelése is egyszerű. Öt perc alatt létrehozhat kényelmes helyet, beleértve egy sátor felépítését is. Később a bútorokat és sátrakat otthon a kertben, vállalati rendezvényeken, de különféle kiállításokon és piacokon is használhatja.

(x)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top