+ Irodalom

3 éves, havi 200 ezer forintos művészeti ösztöndíjra lehet pályázni

Újra három évre szóló, havi bruttó 200 ezer forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) száz fő részére.

Az ösztöndíjprogram célja az alkotó- és előadóművészeti, valamint művészetelméleti programszerű tevékenységek támogatása, magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése az MMA tagozatainak megfelelő pályázati kategóriákban.

A pályázható kategóriák közé tartozik az építőművészet, a film- és fotóművészet, az ipar- és tervezőművészet, az irodalom, a képzőművészet, a művészetelmélet, a népművészet, a színházművészet és a zeneművészet. A pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi adóazonosító jellel rendelkező természetes személy, aki a támogatási időszak kezdetéig (2020. szeptember 1.) betöltötte 18. életévét, de még nincs 50 éves.

Az MMA Művészeti Ösztöndíj program 2020-2023. évekre szóló pályázati felhívása elérhető a pályázatot lebonyolító MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézete honlapján, a www.mma-mmki.hu portálon, a pályázatkezelés internetes felületen történik: osztondij.mma-mmki.hu.

A pályázatok beadási határideje: 2020. március 20.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top