+ Zene

Széles vászonnal és dinamikával jön a Freakin’ Disco évzáró koncertje

A buli kitágított formája a Trafóban

A Freakin’ Disco december 28-án, szombaton az eddigi legnagyobb koncertjére készül a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Egyfajta összefoglalása lesz ez az elmúlt hat évnek. Az új számok mellett régieket is játszanak újraértelmezve, modern kísérleti táncezenét az első jammelésektől a Monster című lemezig.

A Freakin’ Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós pszichedelektronika. Második nagylemezük Monster címmel jelent meg 2018 novemberében. A rajta hallható Rules című dalhoz készült klipről szerte Európában írtak, és döntőbe jutott a New York-i One Screen filmfesztiválon és a Berlin Music Video Awardson. A klip elnyerte a Legjobb Rendező Díjat a 4. Magyar Klipszemlén.

A zenekar célja a hazai klub- és fesztiválkoncertek mellett külföldre is minél többször eljutni. Koncerteztek már többek között a Sziget, Ozora, Művészetek Völgye, Kolorádó és Bánkitó fesztiválokon, Dániában a Slaughterhouse Fesztiválon, Angliában, Németországban, és meghívást kaptak a 2018-as MENT és BUSH Showcase fesztiválokra. A zenekar szerzett zenét színházi előadásokhoz, divatbemutatóhoz és a Fővárosi Nagycirkusz előadásához is.

FB-elérhetőségek:

https://www.facebook.com/freakindisco/

https://www.facebook.com/events/482499592609645/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top