+ Tudomány

A tízéves jövőkutató és a La Manche-t légdeszkán átrepülő Franky Zapata is lesz a Brain Bar 2020-on

Franky Zapata

Jövőre már hatodik alkalommal rendezik meg a Brain Bar fesztivált Budapesten, a kétnapos esemény a jövőt érintő legfontosabb kérdésekre keres válaszokat világhírű vendégek részvételével.

Tudnánk-e internet nélkül élni? Indokolatlan-e a pánik a globális felmelegedés kapcsán? A fiatalok mentik meg a bolygót? A szervezők közleménye szerint többek között ezeket, az emberiség jövőjét formáló fontos kérdéseket vitatják meg a rendezvény résztvevői.

Az esemény vendége lesz többek között a különc francia feltaláló, Franky Zapata, aki légdeszkájával átrepülte a La Manche csatornát, a tízéves Ryan Hickman cégalapító-vezérigazgató, akinek célja a bolygó megmentése, valaminz Tim Maughan jövőkutató, aki elképzelte, milyen lenne a világ internet nélkül.

A 2020-as Brain Barra érkezik Bjorn Lomborg dán közgazdász is, a Szkeptikus környezetvédő című, nagy visszhangot kiváltó könyv szerzője.

Mellettük előad majd még Andrea Jones-Rooy artista, stand-up-os és adattudomány-tanár, David Eberhard hatgyerekes pszichiáter, Lital Shemesh izraeli újságíró, Ziya Tong, a Discovery Channel műsorvezetője, valamint Radha Mistry futurista dizájner.

A Brain Bar fesztiválon 2019-ben több mint 15 ezren vettek részt, az élő közvetítést pedig világszerte több mint 45 ezren követték – olvasható az eseményt beharangozó közleményben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top