+ Film

Nagy Ervin és Mészáros Blanka az Arany Medál díjazottjai között

Nagy Ervin, az év színésze (b2), Lukáts Andor életműdíjas (b3), Végel László, az év írója (b4), Mészáros Blanka, az év színésznője (j4), László Panna, az év legígéretesebb fiatal tehetsége (j3), Szász Attila, az év filmrendezője (j2), valamint Mészáros Márton, a díj alapítója (j) és Juhász Anna, az est háziasszonya (b) az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban 2019. december 4-én. MTI/Kovács Attila

Szerdán adták át a közönség által odaítélt Arany Medál díjat: az elismerést Végel László író, Lukáts Andor színművész-rendező, Szász Attila filmrendező, Nagy Ervin, Mészáros Blanka és László Panna színművész vehette át a Bethlen Téri Színházban.

Az év írójának Végel Lászlót, az év filmrendezőjének Szász Attilát választotta a közönség. Lukáts Andor színművész-rendező az Arany Medál életműdíjat vehette át szerdán.

Nagy Ervin Az év színésze, Mészáros Blanka Az év színésznője díját kapta, a legígéretesebb fiatal tehetségnek járó elismerést László Panna, színművész vehette át.

Nagy Ervin, az év színésze és Mészáros Blanka, az év színésznője az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban 2019. december 4-én.
MTI/Kovács Attila

A díjátadón Földes László Hobo bluesénekes, dalszerző, előadóművész és Kiss Zoltán gitárművész lépett fel, többek között a Hé, Magyar Joe címmel megjelent dupla lemez anyagából válogatva.

Az Arany Medál-díjra bárki leadhatta szavazatát egy hónapig az interneten, valamint a Bethlen Téri Színházban és a debreceni Apolló moziban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top