+ Színház

Éva Csodaországban – Új bemutatóval ünnepli 10 éves fennállását a Duda Éva Társulat

November 4-én és 5-én a Trafó Kortárs Művészetek Házában debütál az idén 10 éves születésnapját ünneplő Duda Éva Társulat új, Wonderland című táncelőadása. A jubileumot különleges programmal teszik emlékezetessé november 5-én: az előadás előtt beavató mozgásfoglalkozással és közönségtalálkozóval, előadás után filmvetítéssel és afterpartival várják a közönséget.

„Minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot. Lehet minden csodás, felemelő, káprázatos és szórakoztató is. Talán csak annyi az egész, hogy a dolgokat hogyan keretezzük be. Engedhetünk a csábításnak és az illúziónak olykor, hogy minden rendben van, mert a világ szép, minden szikrázóan ragyog körülöttünk és a legjobb helyen élünk a Földön, itt bármi megtörténhet. Csodaország itt van, benne élünk, bennünk él!”

– írják az alkotók a Wonderland beharangozójában.

A színek és formák mögött ugyanakkor kétségek bújnak meg, hogy mennyire valódi a csillogás, hogyan uralkodik el a romlás és a káosz, tudunk-e egymásért mozdulni, vagy a like-ok száma képes-e megmenteni minket a saját magunk okozta katasztrófáktól? A csapat 10 éves évfordulójára készülő előadás harsány finálénak ígérkezik:

„kortárs show biz, egy parádés táncdalfesztivál hangulatát idézve, a gyönyörködtetés céljából, magunk és a közönség szórakoztatására. Rainbow, Paradise, Sugarsex!”

Évfordulós programok november 5-én:

18 órától: Lépj előre 10-et: Nyitott mozgás-szeánsz Kámán Orsi drámapedagógussal és a táncosokkal

19 órától: 10 ÉvaD – szakmai beszélgetés Kálid Artúr vezényletével, Duda Éva válaszol

20 órától: Wonderland – előadás

21 órától: Filmvetítés: 3650 nap

22 órától: Évtized Party a Klubban – a talpalávalót Kunert Péter és Újvári Milán keveri, utánuk Csuzi Márton és Petróczki Ákos szettje zárja a bulit

Wonderland – premier

Szereplők: Bacsó Gabriella, Csuzi Márton, Gaál Júlia, Ivanov Gábor, Lukács Levente, Taba Benjamin, Rácz Réka, Vitárius Orsolya

Zenei szerkesztő: Vajdai Vilmos, Animáció: Hlavay Bence, Jelmez: Kiss Julcsi, Fény: Payer Ferenc, Produkciós asszisztens: Csák Bea, Kárpáti Lili, Produkciós vezető: Czveiber Barbara, Rendező-koreográfus: Duda Éva. Az előadás médiatámogatója a Pesti Est.

Online jegyvásárlás.

FB-esemény.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top