+ Film

Külföldön debütál az magyar a Z-generációs kultfilm

Egy eldurvult házibuliban Gergő megerőszakolja Lillát, a részegségtől magatehetetlen iskolatársát, közben az egészet videóra veszi.

Észak-Európa egyetlen A kategóriás nemzetközi filmfesztiválján Tallinnban, a németországi Cottbus rangos seregszemléjén és a kijevi V4-es Filmnapokon is szerepel Hartung Attila FOMO – Megosztod és uralkodsz című első nagyjátékfilmje.

Hartung Attila a Z-generáció kultfilmjeként emlegetett első nagyjátékfilmje a november 5-én kezdődő cottbusi fesztivál versenyprogramjában lesz először külföldön látható, majd Kijevben tűzik műsorra a V4-es Filmnapokon.

November 15-én kezdődik Észak-Európa nagyszabású, mintegy 250 filmet felvonultató nemzetközi fesztiválja Tallinnban Fekete éjszakák címmel. A 2014 óta a nemzetközi produceri szövetség (FIAPF) által A kategóriával minősített rendezvény a 15 fesztivál egyike a nagy presztízsű berlini, cannes-i, locarnói és velencei szemlékkel együtt.

A tallinni fesztivál szervezői hétfőn bejelentették, hogy az idei programba meghívást kapott a Just Film című válogatásba A FOMO – Megosztod és uralkodsz című alkotás.

A 90 perces film történetében a 18 éves gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon.

Egy eldurvult házibuliban Gergő megerőszakolja Lillát, a részegségtől magatehetetlen iskolatársát, közben az egészet videóra veszi. A felvételek felkerülnek az internetre, ezért Lilla szégyenében elszökik otthonról.

Hartung Attila első mozifilmje a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programjának gyártási támogatásával készült. A FOMO – Megosztod és uralkodsz országszerte látható a mozikban a Mozinet forgalmazásában.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top