+ Film

Tom Cruise meglátogatta az ukrán elnököt Kijevben

Volodimir Zelenszkij hivatalában fogadta Tom Cruise amerikai színészt, aki az ukrán elnök meghívására érkezett Kijevbe – hozta nyilvánosságra kedden az elnöki hivatal.

A közlemény szerint, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál ismertetett, a találkozót még hétfő este tartották. Tom Cruise közölte Zelenszkijjel, hogy egy új mozifilm fogatásához keres ukrajnai helyszíneket, ezért is látogatott egyebek mellett az országba.

Az ukrán elnök beszélt a filmiparban szerzett saját tapasztalatairól, valamint tájékoztatta az Ukrajnában filmeket forgató külföldi filmgyártóknak járó kedvezményekről szóló új jogszabályokról.

Zelenszkij 2004 és 2013 között számos – elsősorban Oroszországban forgalmazott – orosz nyelvű mozifilmben játszott főszerepet, majd 2018-ban egy ukrán nyelvű vígjátékban. Ezen kívül ő játszotta az elnök szerepét a Nép szolgája című három évados, 2015-től 2019 tavaszáig futó televíziós vígjátéksorozatban, ami sokban hozzájárult államfővé választásához. Emellett producerként, forgatókönyvíróként és rendezőként is tevékenykedett a filmiparban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top