+ Film

Leállt a Bond-film forgatása: Daniel Craig megsérült

Megsérült Daniel Craig, alias James Bond, ezért leállították az új Bond-film forgatását. Az 51 éves főszereplő állítólag a bokáját zúzta le a jamaicai forgatások alatt. Az orvosok szerint hosszas regenerálódásra kell számítani.

Az egyik jelenet forgatásakor sprintelés közben megcsúszott, és leesett. Látszólag nagy fájdalmai voltak, a bokájára panaszkodott – árulta el egy szemtanú a The Sunnak.

Nem csak a főszereplő váratlan kidőlése nehezíti az egyelőre cím nélküli, 25. James Bond-film készületeit: szinte biztos, hogy kitolják a jövő tavaszra ígért premierdátumot. Először az eredeti rendező, Danny Boye szállt ki a produkcióból, ráadásul egyes információk szerint még a forgatókönyv sincs teljesen kész.

Az azonban bizonyos, hogy az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a gonoszt a filmben, amelynek egy részét Jamaicán forgatják – jelentette be csütörtökön Cary Fukunaga, a film új rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott egyik sajtótájékoztatón.

Craig, Fukunaga és a film producerei nemcsak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a fim egy részét, hanem mert ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét. Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni című Bond-filmeket is.

Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia című filmben. A sajtótájékoztatón elhangzott videóüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy, mint Naomie Harris Moneypennyként. Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top