+ Zene

Még mindig nem tudni, mi lesz Madonna fellépésével

Madonna

Továbbra is kétséges Madonna fellépése a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon, mivel a szervezők szerint még mindig nincs aláírt szerződése a szombati fináléban való szereplésről.

A világsztár amerikai és brit publicistái áprilisban jelentették be, hogy Madonna a tel-avivi fesztivál sztárvendégeként lép fel. A BBC News azonban Jon Ola Sand, a fesztivál egyik vezetője hétfői nyilatkozatát idézve azt írta, hogy a sztár fellépését az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) sohasem erősítette meg, és Madonna csak akkor léphet fel a fesztiválon, ha aláírt szerződése lesz erről. Sand ugyanakkor hozzátette, hogy a fellépést mindkét fél akarja, csak az a különös helyzet állt elő, hogy még nem sikerült a szerződésről megállapodniuk.

A Jerusalem Post szerint Madonna szerdán kezd próbálni Tel-Avivban, ám az nem világos, hogy amennyiben mégsem léphet fel a szombati finálé félidejében, vajon milyen produkcióval helyettesítik majd.

A fesztivál korábban bejelentett programjában egyébként négy korábbi győztes: Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw, Eleni Foureira és Verka Serduchka fellépését emelték ki a szervezők.

A népszerű Eurovíziós Dalfesztivált tavaly izraeli versenyző nyerte, ezért a hagyományoknak megfelelően az idei rendezés jogát Izrael kapta. A versenyre több mint 40 ország nevezett. A tavalyi rendezvényt Európában mintegy 189 millió néző kísérte figyelemmel.

A 60 éves Madonna tel-avivi fellépésén két szám előadását tervezi, köztük júniusban megjelenő új albuma, a Madame X egyik dalát. Az énekesnő világkörüli koncertturnéin 2009-ben és 2012-ben járt Izraelben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top